Σγουρίδης: Έθεσε την παραίτησή του στον Πάνο Καμμένο.

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Ο Παναγιώτης Σγουρίδης αποκαλύπτει μιλώντας στο newsit.gr πως έχει θέσει την παραίτησή του στην διάθεση του Πάνου Καμμένου.
"Ακόμη και αν γίνει δεκτή η παραίτησή μου από τον πρόεδρο των ΑΝΕΛ θα παραμείνω στρατιώτης του κόμματος" λέει στο newsit.gr
Οι δηλώσεις του για τυχόν "θερμό επεισόδιο", σε συνδυασμό με την Συμφωνία των Πρεσπών είχαν προκαλέσει σάλο.
Ο ίδιος ο Πάνος Καμμένος τον "άδειασε" νωρίτερα με ένα tweet.

Οι εξελίξεις μετά τις δηλώσεις που έκανε το πρωί της Παρασκευής, 29.12.2018, ο αντιπρόεδρος των ΑΝΕΛ, Παναγιώτης Σγουρίδης, για ενδεχόμενο “θερμού επεισοδίου”, είναι ραγδαίες.

Μιλώντας ο ίδιος στο newsit.gr αποκάλυψε πως έχει θέσει την παραίτησή του στην διάθεση του προέδρου του κόμματος και υπουργού Άμυνας, Πάνου Καμμένου.

“Ποτέ δεν υπονόησα ότι περιμένουμε θερμό επεισόδιο με την Τουρκία. Δεν υπάρχει τέτοιο ενδεχόμενο ή τέτοια πληροφορία. Καλό είναι να μην εμπλέκουμε τα εθνικά ζητήματα για τις πολιτικές επιδιώξεις κάποιων για αν ρίξουν την κυβέρνηση.

Αλλά από την στιγμή που δημιουργήθηκε τέτοιος σάλος, μη θέλοντας να δημιουργήσω οποιοδήποτε πρόβλημα στην κυβέρνηση και τον Πάνο Καμμένο, έθεσα την παραίτησή μου στον πρόεδρο του κόμματος“, τονίζει χαρακτηριστικά.

Ο ίδιος, συνεχίζει τονίζοντας: “Ακόμη και αν γίνει δεκτή η παραίτησή μου από τον πρόεδρο των ΑΝΕΛ θα παραμείνω στρατιώτης του κόμματος“.
Το “άδειασμα” του Καμμένου

Τον αντιπρόεδρο των ΑΝΕΛ, Παναγιώτη Σγουρίδη, “άδειασε” νωρίτερα με ανάρτησή του στο twitter ο Πρόεδρος των ΑΝΕΛ, Πάνος Καμμένος.

«Οι θεωρίες φαντασίας περί δήθεν θερμών επεισοδίων ούτε βάση έχουν ούτε εξυπηρετούν την Ελλάδα . Είμαστε η πιό ασφαλής χώρα της περιοχής που σέβεται το διεθνές δίκαιο και τους κανόνες καλής γειτονίας. Καλή πρωτοχρονιά», έγραψε ο υπουργός Άμυνας.

Δείτε την ανάρτηση του Πάνου Καμμένου

Όσα είπε ο Σγουρίδης πυροδοτώντας τις εξελίξεις

Νωρίτερα, ο αντιπρόεδρος των ΑΝΕΛ, Παναγιώτης Σγουρίδης, υπαινίχθηκε ότι η Συμφωνία των Πρεσπών μπορεί να μην έρθει για επικύρωση στην ελληνική Βουλή λόγω ανωτέρας βίας.

Μιλώντας στο ραδιόφωνο ΘΕΜΑ 104,6, ο κ. Παναγιώτης Σγουρίδης είπε αρχικά υπαινικτικά, ότι «μπορεί να συμβούν γεγονότα». Ο αντπρόεδρος των ΑΝΕΛ είπε επίσης ότι «το πότε θα εισαχθεί έχει ένα δρόμο. Δεν ξέρω τι γεγονότα μπορεί να υπάρξουν. Μπορεί να υπάρξουν γεγονότα απρόβλεπτα και η συμφωνία να μην έρθει ποτέ στο κοινοβούλιο και αυτό δεν έχει να κάνει με την εγχώρια πολιτική σκηνή».

Όταν οι δημοσιογράφοι επέμειναν και τον ρώτησαν τι θα μπορούσε να συμβεί είπε ο κ. Σγουρίδης: «Ένα θερμό επεισόδιο. Το απεύχομαι αλλά όλα μπορούν να συμβούν». Πρόσθεσε, πάντω, ότι «κατηγορηματικά δεν επενδύω σε κάτι τέτοιο».

Πηγή: www.newsit.gr