Ούτε βλέμμα δεν αντάλλαξαν Σαμαράς – Μπακογιάννη (φωτο)

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Οι σχέσεις του Αντώνη Σαμαρά με την Ντόρα Μπακογιάννη δεν μπορούν να χαρακτηριστούν ούτε ως καλές αλλά και ούτε και ως κακές για τον απλούστατο λόγο ότι πλέον είναι ανύπαρκτες. Αυτό φάνηκε για ακόμα μία φορά κατά τη διάρκεια της χθεσινής συνεδρίασης στη Βουλή.

Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας άφησε για λίγη ώρα το έδρανό του και έκατσε στα ορεινά μαζί με τον Σίμο Κεδίκογλου και τον Χρήστο Σταϊκούρα, με τους οποίους είχε συνομιλία.

Σε απόσταση αναπνοής βρισκόταν η Ντόρα Μπακογιάννη με την οποία ο Αντώνης Σαμαράς όχι απλά δεν χαιρετήθηκε αλλά δεν αντάλλαξε ούτε βλέμμα όπως φαίνεται χαρακτηριστικά και στα φωτογραφικά κλικ.

Δείτε τις φωτογραφίες:

1asamaras ntora

1antora samaras2

Θέμα ηγεσίας

Η Ντόρα Μπακογιάννη από την πλευρά της συνεχίζει να θέτει ανοιχτά θέμα ηγεσίας στη Νέα Δημοκρατία. Το συγκεκριμένο αίτημα επανέλαβε ακόμα μία φορά μιλώντας στα ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90,1 ενώ προανήγγειλε ραγδαίες εξελίξεις στη ΝΔ με κινήσεις που θα έχουν στόχο «την αλλαγή του αρχηγού Αντώνη Σαμαρά , νέο πρόγραμμα στο κόμμα και καινούρια πρόσωπα στον κομματικό μηχανισμό ,μέσα από συνέδριο» όπως χαρακτηριστικά είπε.