Ο χρησμός Τσίπρα για το "πρόσωπο που δεν ξέρει να χάνει" για τον δήμο της Αθήνας

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Πρόσωπο έκπληξη αναζητούν στον ΣΥΡΙΖΑ για να είναι το αντίπαλον δέος στην υποψηφιότητα του Κώστα Μπακογιάννη στο δήμο Αθηναίων. Ειδικά τα τελευταία 24ωρα έχουν γραφτεί πολλά και μετά τα όσα φέρεται να είπε ο πρωθυπουργός σύμφωνα με τον ΒΗΜΑτοδότη ότι κόντρα στον Κώστα Μπακογιάννη, ο ΣΥΡΙΖΑ θα κατεβάσει πρόσωπο – έκπληξη «που δεν ξέρει να χάνει».

Τα δεδομένα είναι ότι το όνομα του υποψηφίου δημάρχου Αθηναίων από τον ΣΥΡΙΖΑ θα ανακοινωθεί μέσα στον Νοέμβριο. Ποιος όμως θα μπορούσε να είναι αυτός ή αυτή;
Το σίγουρο είναι ότι τα στοιχεία που επιθυμούν στον ΣΥΡΙΖΑ να έχει είναι να είναι επίσης νέος στην ηλικία όπως ο Κώστας Μπακογιάννης και να είναι ένα πρόσωπο κοινής αποδοχής που να μπορεί να τον ανταγωνιστεί.

Επιχειρώντας να ερμηνεύσουν τα λεγόμενα Τσίπρα κάποιοι λένε ότι νέος σε ηλικία που δεν χάνει δεν μπορεί από το να είναι από τον χώρο του αθλητισμού και από ένα άθλημα το οποίο να είναι δημοφιλές. Το ερώτημα είναι τελικά αν ο υποψήφιος είναι από τον χώρο του αθλητισμού, είναι εν ενεργεία αθλητής ή έχει κρεμάσει τα παπούτσια του, όπως λένε οι αθλητικοί συντάκτες.
Και αφού θα είναι υποψήφιος στην Αθήνα θα είναι από Σύλλογο της πρωτεύουσας ή από άλλη πόλη;
Κυριακή κοντή γιορτή, αφού τις επόμενες ημέρες θα γίνουν οι επίσημες ανακοινώσεις.

Πηγή: www.newsit.gr