"Έλαμψε" στην Γαλλία η Μπέτυ Μπαζιάνα. Εντυπωσιακή παρουσία με… παριζιάνικη φινέτσα

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Στο Παρίσι, συνοδεύοντας τον πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα, βρίσκεται και η σύντροφός του, Μπέτυ Μπαζιάνα, με νέες φωτογραφίες από το χθεσινό δείπνο να βλέπουν το "φως" της δημοσιότητας.

Ο Αλέξης Τσίπρας, βρίσκεται από χθες, Σάββατο 10.11.2018, στην γαλλική πρωτεύουσα, συνοδευόμενος από τη σύντροφό του Μπέττυ Μπαζιάνα,  στους εορτασμούς για τα 100 χρόνια από τη λήξη του Α’ Παγκοσμίου Πολέμου.

Το βράδυ του Σαββάτου, ο Αλέξης Τσίπρας και η Μπέτυ Μπαζιάνα συμμετείχαν σε δείπνο που παρέθεσε ο Γάλλος Πρόεδρος Εμανουέλ Μακρόν προς τιμήν των αρχηγών κρατών και κυβερνήσεων από όλη την υφήλιο, καθώς και διεθνών οργανισμών που θα βρεθούν στις εκδηλώσεις.

Ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας ήταν προσκεκλημένος μαζί με άλλους αρχηγούς κρατών και κυβερνήσεων από όλο τον κόσμο(85 τον αριθμό, σύμφωνα με την επίσημη λίστα που δόθηκε στη δημοσιότητα από τη γαλλική πλευρά), μεταξύ των οποίων ο Πρόεδρος των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ, ο Ρώσος Πρόεδρος, Βλαντιμίρ Πούτιν, η Γερμανίδα Καγκελάριος, ‘Αγγελα Μέρκελ, ο Πρόεδρος της Τουρκίας, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, ο γγ του ΟΗΕ, Αντόνιο Γκουτέρες, ο πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ζαν Κλοντ Γιούνκερ, η γενική διευθύντρια του ΔΝΤ, Κριστίν Λαγκάρντ.

Το δείπνο το οποίο παρέθεσε ο κ. Μακρόν και η σύζυγός του προς τους ηγέτες και τις-τους συζύγους τους, πραγματοποιήθηκε στο Μουσείο Orsay, όπου φιλοξενείται έκθεση αφιερωμένη στις περιόδους Μπλε και Ροζ του Πικάσο. Προτού μετατραπεί σε Μουσείο το 1986, το Orsay ήταν σιδηροδρομικός σταθμός, ο οποίος είχε εγκαινιαστεί το 1900. Εκείνη τη χρονιά, ο άγνωστος τότε νεαρός Πάμπλο Πικάσο έφτανε μέσω αυτού ακριβώς του σταθμού στο Παρίσι.

Ήδη από χθες είχαν δημοσιευτεί κάποιες φωτογραφίες του πρωθυπουργού με την Μπέτυ Μπαζιάνα, ωστόσο σήμερα νέες εικόνες βλέπουν το «φως» δημοσιότητας.
Δείτε τις φωτογραφίες του Αλέξη Τσίπρα με την Μπέτυ Μπαζιάνα


Εντυπωσιακή Μπέτυ Μπαζιάνα… day two!

Και σήμερα, Κυριακή 11.11.2018, πάντως, η Μπέτυ Μπαζιάνα έκλεψε όλες τις εντυπώσεις, κατά την επίσημη υποδοχή που επεφύλαξε ο Γάλλος πρέοδρος, Εμανουέλ Μακρόν και η σύζυγός του, Μπριζίτ Τρονιέ, στην ίδια και τον πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα.

Δείτε τις φωτογραφίες

Φωτογραφίες: Γ.Τ. Πρωθυπουργού/Andrea Bonetti

Πηγή: www.newsit.gr