ΝΔ: Τσίπρας, Καμμένος και Κοτζιάς αλληλοεκβιάζονται

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Ανακοίνωση μετά το οργισμένο σημερινό tweet του Νίκου Κοτζιά εξέδωσε η ΝΔ ζητώντας για ακόμα μια φορά να δοθεί στην δημοσιότητα η 9σέλιδη επιστολή παραίτησής του.

«Γιατί αποπέμφθηκε ο κ. Κοτζιάς και ποιους εννοεί σήμερα ο πρώην υπουργός ότι είναι οι “εκβιαστές και οι διεφθαρμένοι” που “χτυπούν τη Δημοκρατία»; Όσο δεν δημοσιοποιείται η επιστολή παραίτησής του, τόσο επιβεβαιώνεται ότι οι κ. Τσίπρας, Κοτζιάς και Καμμένος αλληλοεκβιάζονται για να μην αποκαλυφθεί η αλήθεια», τονίζει σε ανακοίνωσή της η ΝΔ.

Υπενθυμίζεται ότι ο Νίκος Κοτζιάς μία ημέρα μετά την τελετή παράδοσης – παραλαβής και την ορκωμοσία του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα ως υπουργός Εξωτερικών, και ενώ συνεχίζονται τα δημοσιεύματα για το έντονο παρασκήνιο της παραίτησης του, τοποθετήθηκε με ένα οργισμένο tweet.

«Με λάσπη, ψέματα, συκοφαντίες, υπονομεύουν την τιμή, υπόληψη και αξιοπρέπεια μου. Εκβιαστές, διεφθαρμένοι, μπιστόλια του συστήματος υπονομεύουν την αξιοπρέπεια και την τιμή οποίου τους αντιστέκεται. Έτσι κτυπΆνε και τη λειτουργία της δημοκρατίας. Η παραίτηση είναι πράξη ευθύνης», έγραψε χαρακτηριστικά.

Πηγή: www.newsit.gr