Δύσκολες ώρες στο υπουργικό. "Πάγωσαν" τα χαμόγελα

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Είχε πολλά το υπουργικό συμβούλιο που συνεδρίασε στη Βουλή το μεσημέρι της Τρίτης υπό τον Αλέξη Τσίπρα. Μόνο τηλεοπτική κάλυψη δεν είχε. Και μάλλον υπήρχε αιτία.

Κι αν έλειψαν οι τηλεοπτικές κάμερες από το υπουργικό, ευτυχώς ήταν εκεί οι φωτογραφικές μηχανές. Και κατέγραψαν καρέ καρέ βλέμματα, αντιδράσεις, εκφράσεις. Πως τα χαμόγελα που ήταν «ζωγραφισμένα» στα πρόσωπα των υπουργών, «πάγωσαν» στη συνέχεια.

Και αυτό δεν αφορά μόνο στον Πάνο Καμμένο, που σύμφωνα με τις πληροφορίες άκουσε τον Αλέξη Τσίπρα να του ζητά δεσμεύσεις πως δεν θα ρίξει την κυβέρνηση και δεν θα συμπλεύσει με τη Νέα Δημοκρατία σε πιθανή πρόταση μομφής για το Σκοπιανό.

Στα highlights των όσων έπιασε ο φωτογραφικός φακός μέσα στο υπουργικό το βλέμμα της Έφης Αχτσιόγλου στον Πάνο Καμμένο. Ο υπουργός Άμυνας και η υπουργός Εργασίας κάθονταν δίπλα δίπλα. Και δεν ήταν λίγες οι φορές που η κάμερα την «έπιασε» να κοιτά στα… δεξιά της, προς την πλευρά του υπουργού Άμυνας. Ήταν άλλωστε το πρόσωπο της ημέρας στο υπουργικό ο Πάνος Καμμένος, λόγω και του άγριου τσακωμού του με τον Νίκο Κοτζιά.

Και ο ίδιος ο πρωθυπουργός «σκοτείνιασε» όταν μπήκε στην αίθουσα του υπουργικού. Άλλοτε κοιτούσε τα χαρτιά του, άλλοτε τους υπουργούς του κι άλλοτε στο… κενό, βυθισμένος στις σκέψεις του.

Δεν ήταν πάντως από την αρχή δύσκολα τα πράγματα στο υπουργικό. Χαμογελαστοί έφτασαν όλοι, με την Έφη Αχτσιόγλου και την Κατερίνα Νοτοπούλου να κλέβουν τις εντυπώσεις…

Φωτογραφίες: Eurokinissi

Πηγή: www.newsit.gr