Πολάκης: Θα κερδίσουμε τις εκλογές αν βάλουμε κανέναν φυλακή.

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


- Πυρά κατά της Δικαιοσύνης από τον Παύλο Πολάκη κατά την ομιλία του στην Κ.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ
- Μίλησε για συνειδητή προσπάθεια καθυστέρησης κάποιων διαδικασιών
- «Θα κερδίσουμε τις εκλογές αν βάλουμε κανένα φυλακή» είπε ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας
- «Γιατί υπάρχει προανάκριση και κύρια ανάκριση; Έτσι είναι ακόμα έξω ο Λοβέρδος»

Φυλακίσεις «οραματίζεται» ο Παύλος Πολάκης και όπως είπε την Κυριακή (14.10.2018) στην Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ, έτσι θα κερδηθούν οι εκλογές!

«Θα κερδίσουμε τις εκλογές αν βάλουμε κανένα φυλακή», είπε στην ομιλία του ο Παύλος Πολάκης, που τα έβαλε και με τη Δικαιοσύνη, λέγοντας πως υπάρχει συνειδητή προσπάθεια καθυστέρησης κάποιων διαδικασιών!

«Η Δικαιοσύνη πρέπει να επιταχύνει. Υπάρχει συνειδητή προσπάθεια καθυστέρησης κάποιων διαδικασιών», τόνισε ο Παύλος Πολάκης. Μάλιστα, τόνισε πως στη Συνταγματική Αναθεώρηση που θα γίνει, πρέπει να συμπεριληφθεί και η κατάργηση του προληπτικού ελέγχου από τη Δικαιοσύνη.

«Θα πρέπει κάποια να επιταχύνονται. Γιατί υπάρχει προανάκριση και κύρια ανάκριση; Έτσι είναι έξω ο Λοβέρδος», είπε.

Αναφερόμενος στη συνεργασία του ΣΥΡΙΖΑ με τους ΑΝΕΛ και τον Πάνο Καμμένο, όπως και ο Νίκος Παππάς νωρίτερα, ουσιαστικά ύψωσε ασπίδα στον υπουργό Άμυνας. «Με τον Καμμένο συμφωνήσαμε να βγάλουμε την χώρα από τα μνημόνια, όχι να γίνουμε ιδεολογικά αδέλφια» τόνισε.
Ο Δημήτρης Τζανακόπουλος

Για περίοδο μετάβασης έκανε λόγο στην ομιλία του ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Δημήτρης Τζανακόπουλος. «Έχουμε μπει σε μεταβατική ιστορική φάση» τόνισε, σημειώνοντας πως αυτό αφορά τόσο τον ΣΥΡΙΖΑ όσο και την κυβέρνηση.

Σε αυτή τη νέα ιστορική φάση, μετά την 21η Αυγούστου, ο Δημήτρης Τζανακόπουλος είπε πως υπάρχουν στρατηγικά διλήμματα και πρόσθεσε ότι είναι αναγκαίο να υπάρχουν διαχωριστικές γραμμές, οι οποίες, όπως είπε, τίθενται από «τον τρόπο που απαντάμε στα κοινωνικά αιτήματα», ενώ τόνισε ότι πρέπει «να μην δραπετεύσουμε από τα καθήκοντα που μας ανέθεσε ο ελληνικός λαός».

Ο Δημήτρης Τζανακόπουλος έκανε λόγο για διαχωριστικές γραμμές και μέσα στο κόμμα, κρίνοντας πως είναι απολύτως αναγκαίο να υπάρχουν. «Γιατί διαφορετικά θα είχαμε να κάνουμε με ένα κόμμα νεκρό», σημείωσε. Τόνισε ότι οι διαχωριστικές γραμμές θα εμφανιστούν όταν το θέμα του κατώτατου μισθού τεθεί στο κόμμα και στην κυβέρνηση.

Όπως είπε για το θέμα του κατώτατου μισθού, οι Ευρωπαίοι δεν θέλουν αύξηση πάνω από 2-2,5%, ενώ τόνισε ότι, από την πλευρά της κυβέρνησης, «αυτό που θέλουμε, είναι να κινητοποιείται η οικονομία από τον μισθό».

Ανέφερε ότι καθημερινά δεχόμαστε πολύπλευρες πιέσεις από κατεστημένα συμφέροντα και από τις αγορές, που αντικαθιστούν με την λειτουργία τους, την λειτουργία της τρόικας και «μας σπρώχνουν στην πολιτική μετάλλαξη».

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΕΛΕΝΗ ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΥ

Πηγή: www.newsit.gr