Νέα Δημοκρατία: Επτασφράγιστο μυστικό ο… πυρσός στο νέο σήμα

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Τα 44 χρόνια από την ίδρυσή της γιορτάζει αύριο Πέμπτη (04.10.2018) η Νέα Δημοκρατία και ετοιμάζεται να αλλάξει ξανά (μετά το 2011) σήμα. Όλα δείχνουν ότι ο ιστορικός πυρσός θα επιστρέψει αλλά αυτό είναι ανάμεσα στις… εκπλήξεις που ετοιμάζουν τα στελέχη του κόμματος.

Το νέο σήμα θα αποτυπώνει την πρόθεση από τη Νέα Δημοκρατία για την επιστροφή στις ρίζες του κόμματος αλλά με ένα ταυτόχρονο άνοιγμα σε έναν «καινούργιο» κόσμο, πέρα από τα «τείχη» της γαλάζιας παράταξης.

Τα στελέχη της Νέας Δημοκρατίας ετοιμάζουν πολλές εκπλήξεις ενόψει των γενεθλίων του κόμματος. Μια από αυτές θα είναι και το νέο σήμα του κόμματος, το οποίο θα αλλάξει ξανά μετά τον Ιανουάριο του 2011, επί προεδρίας του Αντώνη Σαμαρά. Τότε, ο πυρσός είχε αντικατασταθεί από μια τεθλασμένη γραμμή και είχε προκαλέσει αντιδράσεις και αρνητικά σχόλια από παραδοσιακά στελέχη της παράταξης.

Η Νέα Δημοκρατία κρατά… μυστικές τις σκέψεις για το νέο σήμα του κόμματος. Θα επιστρέψει ή όχι ο πυρσός; Οι μέχρι στιγμής πληροφορίες αναφέρουν ότι ο ιστορικός πυρσός θα «επιστρέψει», όχι βέβαια στην παλιά μορφή του. Θα έχει νέα γραφιστική προσέγγιση, με το μπλε και το άσπρο να παραμένουν να κυρίαρχα χρώματα.

Όλα θα αποκαλυφθούν αύριο Πέμπτη (04.10.2018) στην επετειακή εκδήλωση για τα 44 χρόνια από την ημέρα που ο Κωνσταντίνος Καραμανλής ίδρυσε τη Νέα Δημοκρατία.

Η εκδήλωση που θα γίνει στο Μουσείο Μπενάκη θα είναι πλούσια από συμβολισμούς τόσο σε επίπεδο προσώπων που θα δώσουν το παρών όσο και σε επίπεδο μηνυμάτων από την πλευρά του Κυριάκου Μητσοτάκη, συνεχίζοντας τα ανοίγματα που επιχειρεί τον τελευταίο καιρό σε όμορους και μη πολιτικούς χώρους και στοχεύοντας εν τέλει στη διαμόρφωση μιας πλατιάς κοινωνικής συμμαχίας, όπως λέει και ο ίδιος.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΑΙΜΙΛΙΟΣ ΠΕΡΔΙΚΑΡΗΣ

Πηγή: www.newsit.gr