Πέντε δικογραφίες στη Βουλή – Ανάμεσά τους η μήνυση Μπακογιάννη σε Καμμένο

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Πέντε δικογραφίες διαβιβάστηκαν στη Βουλή, ανάμεσά τους αυτή που σχηματίστηκε μετά τη μήνυση που κατέθεσε η Ντόρα Μπακογιάννη κατά του Πάνου Καμμένου και μια μετά τη μήνυση Παμμακεδονικής Ένωσης κατά του υπουργού Εξωτερικών Νίκου Κοτζιά σχετικά με την Συμφωνία των Πρεσπών.

Η δικογραφία που διαβιβάστηκε από το υπουργείο Δικαιοσύνης στην Βουλή είναι αυτή που σχηματίστηκε μετά τη μήνυση που του κατέθεσε για συκοφαντική δυσφήμιση η βουλευτής της ΝΔ Ντόρα Μπακογιάννη κατά του υπουργού Άμυνας Πάνου Καμμένου.

Αφορμή ήταν το tweet του Πάνου Καμμένου όταν η Ντόρα Μπακογιάννη ανακοίνωσε ότι θα παραστεί στην ορκωμοσία του Ρετζέπ Ταγίπ Ερτογάν. Ο Πάνος Καμμένος στο επίμαχο tweet ανέφερε: «Με ομήρους 2 Έλληνες στρατιωτικούς η Ντόρα Χριστοφοράκου-Μαρινάκη πάει να υποβάλει τα σέβη της στο Σουλτάνο, το ΣΚΑΙ-ΧΑΜΠΕΡ λιβανίζει ενώ αποκαλεί προδότη τον Έλληνα πρωθυπουργό που δεν στέλνει ούτε κλητήρα λόγω αιχμαλωσίας 2 αδελφών μας. Η Τούρκικη ηρωίνη πληρώνει…ΞΥΠΝΗΣΤΕ!!!!».

Το επίμαχο tweet

Η δεύτερη δικογραφία αφορά στον υπουργό Εξωτερικών Νίκο Κοτζιά μετά από μήνυση που κατέθεσε για τη Συμφωνία των Πρεσπών η Μακεδονική Οργάνωση Υφηλίου.

Επίσης, δικογραφία διαβιβάστηκε και κατά του υπουργού Παιδείας Κώστα Γαβρόγλου από τον πρόεδρο του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων σχολείου του Αγρινίου για τη διδασκαλία και το περιεχόμενο του βιβλίου των Θρησκευτικών.

Δικογραφία έφτασε στη Βουλή από το Υπουργείο Δικαιοσύνης και κατά του πρώην υπουργού Εσωτερικών Πάνου Σκουρλέτη μετά από μήνυση ιδιώτη που δεν έλαβε και μάλιστα αναδρομικά, επίδομα πρόνοιας από την Αποκεντρωμένη Διοίκηση Πρόνοιας.

Δικογραφία επίσης διαβιβάστηκε και κατά του πρώην υπουργού του ΠΑΣΟΚ Χρήστο Πάχτα από μήνυση του δημοσιογράφου Γιάννη Ντάσκα για την υπόθεση των μεταλλείων στην Κασσάνδρα Χαλκιδικής.

Πηγή: www.newsit.gr