ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ: Ο Πάνος Καμμένος είναι ο πιο πατριώτης Έλληνας εν ενεργεία πολιτικός

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Μεταξύ των βραβευθέντων ο ισχυρός άνδρας της μεγαλύτερης Ελληνικής Φαρμακοβιομηχανίας ΒΙΑΝΕΞ, Δημήτρης Γιαννακόπουλος.
 
Στον σύντομο άλλα άκρως περιεκτικό και δεικτικό λόγο του ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος έστειλε μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση εκφράζοντας την πεποίθηση του ότι η νέα κυβέρνηση θα πρέπει να προχωρήσει άμεσα σε ραγδαίες μεταρρυθμίσεις.
 
Ο Αντιπρόεδρος της ΒΙΑΝΕΞ, των 1200 Ελλήνων εργαζομένων, πριν την εκφώνηση του λόγου του έκανε ξεχωριστή αναφορά στον Υπουργό Εθνικής Άμυνας και πρόεδρο των ΑΝΕΛ, Πάνο Καμμένο, χαρακτηρίζοντάς τον ως τον πιο πατριώτη, Έλληνα, εν ενεργεία πολίτικο, εισπράττοντας το θερμό χειροκρότημα των παρευρισκομένων.
 
Αξίζει να σημειωθεί το στιγμιότυπο της βράβευσης του Δημήτρη Γιαννακόπουλουυ από τον Πάνο Καμμένο και η ατάκα του Υπουργού για την κόκκινη γραβάτα του Δημήτρη Γιαννακόπουλου, όπως μπορείτε να δείτε και παρακάτω στο βίντεο.
 
 
Διαβάστε επίσης:
 
 
[iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/Elc85i8xJWk" frameborder="0" allowfullscreen ] [iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/KxZry4qQ0u0?list=UUZsc0uF6I1w3qQpvyUPOv-w" frameborder="0" allowfullscreen ]