Γεράσιμος Γιακουμάτος: Ο κωλοτούμπας της ΝΔ… ξαναχτύπησε

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


«Υπατος, ύπατοι, ύπατα». Αυτή την φράση χρησιμοποίησε, όχι ο Κώστας Ζουράρις, αλλά ο Μάκης Γιακουμάτος στην συνεδρίαση της Κ.Ο της ΝΔ, αναφερόμενος στα εσωκομματικά της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Με αοριστολογίες και κουνώντας προκλητικά το δάχτυλο προς πάσα κατεύθυνση, ο Γιακουμάτος, που σαν υπουργός έκανε μόνο δημόσιες σχέσεις και είχε μηδενικό παραγωγικό έργο, σχολίασε "ποιοι φωνάζουν; Μεγαλοσχήμονες και όσοι ευνοήθηκαν σκανδαλωδώς νεκροθάφτες και παραπληροφορητές που τροφοδοτούσαν διάφορα περί δήθεν λαϊκιστών;"

Και έριξε και το... γάντι λέγοντας: "όποιος θέλει για αρχηγός εδώ είμαστε",εμφανιζόμενος "σαμαρικότερος του σαμαρέως". Ο λόγος φυσικά,για όποιον ξέρει καλά τον Γιακουμάτο, δεν είναι ότι αγάπησε ξαφνικά τον πρόεδρο της ΝΔ, αλλά γιατί πολύ απλά η ιδιοτέλεια στην πολιτική του διαδρομή, είναι το κύριο χαρακτηριστικό του.

Και για να την εξυπηρετήσει επιστρατεύει την κωλοτούμπα με πολύ δόση λαικισμού που είναι μετρ, για να γίνει πιο πιστευτή. Ξεχνάει όμως ο κύριος Γιακουμάτος και όλοι αυτοί οι πολιτικοί του παλαιού κομματικού συστήματος, πως η χώρα είναι εμπρός σε κρίσιμα σταυροδρόμια και όσοι ακολουθούν προσωπικές στρατηγικές θα είναι πολύ σύντομα υπόλογοι....