Selfies, χειραψίες και… καρφί με "χαμόγελο" για Τσίπρα στην βόλτα του Μητσοτάκη στην Θεσσαλονίκη.

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Στην ΔΕΘ 2018 παρουσιάζει σήμερα και αύριο ο Κυριάκος Μητσοτάκης το πρόγραμμα της ΝΔ, ωστόσο το βράδυ της Παρασκευής το πρόγραμμα είχε... βόλτα!

Περίπατο στο κέντρο της Θεσσαλονίκης έκανε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης, ο οποίος βρίσκεται στην πόλη για την ΔΕΘ 2018.

Εκεί όπου σήμερα, Σάββατο 15.09.2018, θα γίνει η ομιλία του στις 20:00 το βράδυ, ενώ αύριο, Κυριακή 16.09.2018, στις 13:00 το μεσημέρι, θα δώσει την καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου.

Πριν το… καθαρά πολιτικό σκέλος, ο αρχηγός της ΝΔ περπάτησε σε δρόμους της συμπρωτεύουσας, όπου συνομίλησε με πολίτες και δεν αρνήθηκε να φωτογραφηθεί με όποιον του το ζήτησε. Φυσικά οι selfies… έδιναν κι έπαιρναν.

Και ο ίδιος ο αρχηγός της ΝΔ ανήρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter φωτογραφίες από την βόλτα του και τις συνόδευσε με ένα… φαρμακερό σχόλιο για τον Αλέξη Τσίπρα.

«Βόλτα στην πάντα όμορφη Θεσσαλονίκη (χωρίς ΜΑΤ)«, έγραψε χαρακτηριστικά, βάζοντας κι ένα… δολοφονικό «χαμόγελο» δίπλα στην ανάρτηση.

Δείτε την

Ο κ. Μητσοτάκης περπάτησε στη οδό Καρόλου Ντηλ όπου βρίσκονται στέκια νεολαίας και χαιρέτισε νέες και νέους.

Μετά, περπάτησε στην οδό Τσιμισκή και στη συνεχεία πήγε σε καφέ της πλατείας Αριστοτέλους όπου τον περίμεναν βουλευτές και στελέχη του κόμματος, τους οποίους χαιρέτισε και είχε σύντομους διαλόγους μαζί τους.

Αποχωρώντας από το καφέ περπάτησε στην πλατεία Αριστοτέλους όπου αντάλλαξε χειραψίες με πολίτες που εκείνη την ώρα έκαναν βόλτα, και φωτογραφήθηκε μαζί τους.



ΔΕΘ 2018


ΔΕΘ 2018


Όλο το πρόγραμμα του Κυριάκου Μητσοτάκη στην ΔΕΘ 2018

Σήμερα, Σάββατο, 15 Σεπτεμβρίου, στις 10:30, ο κ. Μητσοτάκης θα επισκεφθεί τον εκθεσιακό χώρο της ΔΕΘ και θα έχει συνάντηση με τη διοίκηση και τους εργαζομένους της ΔΕΘ-HELEXPO. Στη συνέχεια θα επισκεφθεί περίπτερα της 83ης ΔΕΘ. Στις 20:00 θα μιλήσει στο Συνεδριακό Κέντρο «Ιωάννης Βελλίδης».

Την Κυριακή, 16 Σεπτεμβρίου, στις 13:00, ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου στο Συνεδριακό Κέντρο «Ιωάννης Βελλίδης».

Φωτογραφίες: Eurokinissi

Πηγή: www.newsit.gr