Λύθηκε το «μυστήριο». Γι' αυτό αποχώρησε ο Πρόεδρος του ΣΕΒ από την ομιλία Τσίπρα

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Η αποχώρηση του Θοδωρή Φεσσά αμέσως μετά την έναρξη της ομιλίας του Αλέξη Τσίπρα για τα εγκαίνια της 83ης ΔΕΘ το Σάββατο (09.09.2018) προκάλεσε ερωτηματικά στους παριστάμενους. Έτσι ο ΣΕΒ εξέδωσε σήμερα διευκρινιστική ανακοίνωση που έλυσε το «μυστήριο» και έβαλε τέλος στα σενάρια.

Διευκρινίσεις για την αποχώρηση του προέδρου του ΣΕΒ από την τελετή έναρξης της ΔΕΘ δίνει ο Σύνδεσμος, τονίζοντας ότι τα εγκαίνια καθυστέρησαν και ο κ. Φέσσας αποχώρησε λόγω ανειλημμένης υποχρέωσης.

Συγκεκριμένα ο ΣΕΒ αναφέρει τα εξής:

«Ο πρόεδρος του ΣΕΒ μετέβη στην Θεσσαλονίκη για να παραστεί στα εγκαίνια της ΔΕΘ και για να παρακολουθήσει τις ομιλίες  της τελετής έναρξης, που είχαν προγραμματισθεί για τις 19:00 του Σαββάτου.

Για διάφορους λόγους, η έναρξη της τελετής καθυστέρησε και λόγω ανειλημμένης υποχρέωσης,  ο πρόεδρος του ΣΕΒ αποχώρησε πριν τη λήξη της, ώστε να μεταβεί με την τελευταία πτήση στην Αθήνα».
Το σχόλιο Τσίπρα για την αποχώρηση

«Δεν μπορώ να γνωρίζω ποιος αισθάνεται καλά και ποιος όχι. Υπάρχει και ο ανθρώπινος παράγοντας οποότε να μην κρίνουμε τα πάντα με πολιτικό κριτήριο» απάντησε χαρακτηριστικά ο πρωθυπουργός όταν του ζητήθηκε στη συνέντευξη τύπου από δημοσιογράφο της Εφημερίδας των Συντακτών να σχολιάσει την αποχώρηση.

Πηγή: www.newsit.gr