ΔΗΜΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ: Έγκριση «εξπρές» στην εταιρία κινητής τηλεφωνίας WIND

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Υπηρεσίες «φαστ τρακ» στο Δήμο Πειραιά !

Απίστευτοι ρυθμοί εξυπηρέτησης για τον κολοσσό κινητής τηλεφωνίας WIND από τη Δημοτική Αρχή και τις υπηρεσίες του Δήμου Πειραιά.

Σύμφωνα με το έγγραφο που αποκλειστικά σας παρουσιάζει το Piraeus Press, η εταιρία WIND έκανε αίτημα την 3η του μηνός Ιουλίου για εργασίες στο σταθμό που διατηρεί στο Νέο Φάληρο (για όσους δεν το γνώριζαν) και η ΕΓΚΡΙΣΗ από το Δήμο Πειραιά δόθηκε την 6η του ίδιου μήνα... σε 3 εργάσιμες μέρες δηλαδή!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

ΔΗΜΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ: Απευθείας ανάθεση 16.000 ευρώ για κλιματιστικά σε εταιρία με έδρα… στη Λαμία!

Πέραν του γεγονότος ότι μαθαίνουμε όλοι ότι η Wind διατηρεί σταθμό στην Εθνάρχου Μακαρίου στο Νέο Φάληρο, διαπιστώνουμε ότι καλεί έχει αλλάξει στις υπηρεσίες του Δήμου Πειραιά... Ή μήπως όχι;;;

Δηλαδή μήπως αυτοί οι ρυθμοί εξυπηρέτησης δεν ισχύουν για τους Δημότες αλλά μόνο για μεγάλες επιχειρήσεις;

Γιατί οι Δημότες εξακολουθούν να διαμαρτύρονται για γρανάζια της γραφειοκρατίας κλπ κλπ.

Όπως και να έχει, αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στη Δημοτική Αρχή Μώραλη και τις αρμόδιες υπηρεσίες, που κατανοούν τα προβλήματα και ιεραρχούν τις προτεραιότητες, όπως αυτή για τις επισκευές στον υποσταθμό της WIND στο Νέο Φάληρο!

Καλό θα είναι να ενημερωθούν και οι Δημότες του Πειραιά βέβαια για τις εργασίες που θα πραγματοποιηθούν στο σταθμό της WIND... Γιατί αν μη τι άλλο μας αφορά άμεσα - όσους μένουμε στον Πειραιά - το θέμα των σταθμών κινητής τηλεφωνίας!