Ραγδαίες εξελίξεις έρχονται στη Νέα Δημοκρατία!

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Η παράταξη εμπρός στη δεύτερη μεγαλύτερη ήττα της ιστορίας της

Ραγδαίες αναμένονται οι εξελίξεις στην Νέα Δημοκρατία από απόψε το βράδυ, καθώς η παράταξη της κεντροδεξιάς, βρίσκεται εμπρός στο φάσμα της δεύτερης μεγαλύτερης ήττας της στην ιστορία, με την διαφορά να κυμαίνεται από 10- 12 μονάδες. Η Νέα Δημοκρατία το 1981 είχε χάσει με 12,18 % καθώς το ΠΑΣΟΚ είχε 48,06 και η ΝΔ 35,88 και αναμένουμε να δούμε που θα σταματήσει απόψε το ποσοστό. Αυτή την ώρα το ρεπορτάζ του parapolitika.gr λέει πως επικρατεί έντονος και μεγάλος προβληματισμός σε ολόκληρο το στελεχιακό δυναμικό για το πως θα κινηθεί το κόμμα από απόψε το βράδυ, έπειτα από μία - έτσι και αλλιώς- βαριά ήττα, όπως η σημερινή και το πως θα μπορέσει την επόμενη ημέρα να ξεπεράσει τις πληγές που ανοίγει η αποψινή βραδιά.

Το μεγαλύτερο πρόβλημα του Αντώνη Σαμαρά είναι πως πρέπει από απόψε το βράδυ να δει κατάματα το αποτέλεσμα και να υπάρξει ΡΕΑΛΙΣΤΙΚΗ αποτίμηση του εκλογικού αποτελέσματος και κυρίως των ΑΙΤΙΩΝ που οδήγησαν σε αυτό. Ο Αντώνης Σαμαράς πρέπει να κάνει από απόψε το βράδυ αυτό που δεν έκανε το προηγούμενο διάστημα. Να αντιμετωπίσει την αλήθεια, μακρυά από όλους εκείνους που του δημιούργησαν μία ψεύτικη εικόνα η οποία δεν είχε όπως φάνηκε από το αποτέλεσμα καμία σχέση με την κοινωνία. Δεν είναι μόνο τα στατηγικά λάθη, αλλά και τα λάθη πολιτικής που έκανε η Νέα Δημοκρατία.

Ο απερχόμενος πρωθυπουργός πρέπει να αποδεχτεί πως η Νέα Δημοκρατία απόψε το βράδυ υπέστη μία βαριά ήττα και ο κόσμος της παράταξης είναι βαθιά πληγωμένος. Η κεντροδεξιά από απόψε το βράδυ είναι πολύ πληγωμένη. Και αυτές οι πληγές έχουν ονόματα και διευθύνσεις. Δεν είναι μία ήττα χωρίς "πατεράδες" . Τα μηνύματα που φτάνουν στα parapolitika.gr από όλη την Ελλάδα είναι πολλά. Τα κρατάμε και θα επανέλθουμε.

Πηγή: parapolitika.gr