ΕΚΛΟΓΕΣ 2015: Εκεί ψηφίζουν αύριο οι πολιτικοί αρχηγοί

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Ποιοι επιστρέφουν στην πατρίδα τους και ποιοι μένουν Αθήνα

Στα εκλογικά κέντρα προκειμένου να ψηφίσουν και αυτοί αύριο, όπως όλοι οι Έλληνες εκλογείς, θα βρεθούν οι πολιτικοί αρχηγοί των υποψήφιων κομμάτων και ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας. Οι περισσότεροι από αυτούς ψηφίζουν στην Αττική, ενώ ορισμένοι θα ταξιδέψουν για λίγες ώρες στην πατρίδα τους ή στην εκλογική περιφέρεια που είναι υποψήφιοι.

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κάρολος Παπούλιας θα ασκήσει το εκλογικό του δικαίωμα στα Ιωάννινα απ' όπου κατάγεται.

Στην Πύλο, την ιδιαίτερη πατρίδα του, θα ψηφίσει ο Πρωθυπουργός και πρόεδρος της ΝΔ Αντώνης Σαμαράς. Ο πρωθυπουργός αναχώρησε για τη Μεσσηνία αμέσως μετά το τέλος της συνάντησής του με τον Γκίκα Χαρδούβελη στο Μέγαρο Μαξίμου.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας θα ασκήσει το εκλογικό του δικαίωμα στις 10:30 το πρωί, στο 14ο Εκλογικό Διαμέρισμα του 6ου Διαμερίσματος του Δήμου Αθηναίων και συγκεκριμένα στο 661o εκλογικό τμήμα. Νωρίτερα είχε γεύμα με συνεργάτες παρουσία δημοσιογράφων, όπου εντύπωση προκάλεσε η δήλωσή του για το αν θα φορέσει γραβάτα.

Ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος θα ψηφίσει σε εκλογικό κέντρο στους Αμπελόκηπους Θεσσαλονίκης. Σήμερα σε χαλαρό κλίμα και αυτός γευμάτισε σε τσιπουράδικο στα Λαδάδικα.

Στην Καλλιθέα θα ψηφίσει ο γενικός γραμματέας του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας.

Στη Νίσυρο και συγκεκριμένα στο 138ο εκλογικό τμήμα θα ψηφίσει στις 9:30 το πρωί της Κυριακής ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνος Καμμένος, ο οποίος είναι επικεφαλής του ψηφοδελτίου του κόμματος στα Δωδεκάνησα και τη Β' Αθηνών. Σήμερα περιοδεύει στα Δωδεκάνησα.

Μαζί θα ψηφίσουν οι επικεφαλής του συνδυασμού «Πράσινοι-Δημοκρατική Αριστερά» Φώτης Κουβέλης και Νίκος Χρυσόγελος στις 9:45 το πρωί της Κυριακής στο 5ο Λύκειο Περιστερίου, Αγ. Αναστασίας και Τηλεμάχου.

Ο πρόεδρος του Κινήματος Δημοκρατών Σοσιαλιστών και πρώην πρωθυπουργός, Γιώργος Παπανδρέου, θα ασκήσει το εκλογικό του δικαίωμα στις 11 το πρωί στη Νέα Ερυθραία.

Τέλος, στα Χανιά θα ασκήσει το εκλογικό του δικαίωμα ο επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρος Θεοδωράκης, ο οποίος σήμερα γευμάτισε με στελέχη του κόμματος στο "Αλάτσι".

Πηγή: parapolitika.gr