Ποιος είναι ο μικρός Νικόλας που παίζει μπάλα στο σποτ του Σαμαρά (φωτο)

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Κλέβει τις εντυπώσεις ο 14χρονος που πρωταγωνίστησε στο πρώτο τηλεοπτικό προεκλογικό σποτ της ΝΔ. Είναι παιδί πολύτεκνης οικογένειας από το Περιστέρι και φέρελπις νεαρός ποδοσφαιριστής.

Ο μικρός Νικόλας που πρωταγωνιστεί στο προεκλογικό σποτάκι της Νέας Δημοκρατίας από την στιγμή που προβλήθηκε το σποτ, όπως αναφέρει η εφημερίδα το ΕΘΝΟΣ, δεν σταματά να χτυπάει το τηλέφωνό του. Φίλοι, συγγενείς και γνωστοί σπεύδουν να τον αναζητήσουν, όπως φυσικά και οι δημοσιογράφοι που αναζητούν πληροφορίες από τον Αλέξανδρο ή αλλιώς τον … μικρό Νικόλα.

Ο Νικόλας της διαφήμισης, λοιπόν, γιος του Αλέξανδρου Κ., είναι μόλις 14 ετών, παρά το ύψος του, ο μεγαλύτερος σε μια οικογένεια με συνολικά τέσσερα παιδιά, που ζει στον Αγιο Ιερόθεο Περιστερίου στην Αττική. Δεν ήταν η πρώτη φορά που έπαιζε σε διαφήμιση. Εχει ξανασυμμετάσχει στο παρελθόν σε προϊοντικές διαφημίσεις, χωρίς φυσικά να βρεθεί στο επίκεντρο του πανελλήνιου ενδιαφέροντος. Λέγεται πως η άνεσή του με τον φακό και τα όμορφα χαρακτηριστικά του τον βοήθησαν να επιλεγεί για το σποτ και να συνομιλήσει με τον πρωθυπουργό και πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας, Αντώνη Σαμαρά.

Το μόνο σίγουρο, πάντως, είναι πως δεν ήταν η πρώτη φορά που κλωτσούσε μπάλα ποδοσφαίρου. Κάθε άλλο. Ο 14χρονος πρωταγωνιστής του διαφημιστικού μηνύματος είναι ποδοσφαιριστής στον Ερασιτέχνη Ατρόμητο.

Παίζει κεντρικός αμυντικός και όπως λένε άνθρωποι που τον ξέρουν και τον έχουν δει επί το έργον πρόκειται περί ενός εξαιρετικού ταλέντου. Δεν είναι ο μόνος από την οικογένεια που αγαπά την μπάλα και τις συγκινήσεις της. Oπως αναφέρουν πληροφορίες, δυο μικρότερα αδέλφια του επίσης αγωνίζονται στις ακαδημίες του Ατρομήτου.

Oσο για το τι... είπε, τελικά, στον πατέρα του, ο οποίος λέγεται πως έχει την καταγωγή του από την Κέρκυρα, αυτό μάλλον θα μείνει οικογενειακό μυστικό...

2nikolas1