Ποιον βλέπουν για νικητή των εκλογών τα στοιχηματικά πρακτορεία

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Στην Αγγλία οι βρετανοί στοιχηματίζουν στο οτιδήποτε. Από την μεταστροφή του καιρού μέχρι και την πιθανότητα να ξυριστεί κάποιο διάσημο μουστάκι. Η μόδα αυτή φαίνεται να χρωματίζεται και από τις ελληνικές εκλογές, όπου ήδη οι πρώτες αποδόσεις έχουν κάνει την εμφάνιση τους και δείχνουν ξεκάθαρα ποιος αναμένεται να είναι ο νικητής της επερχόμενης αναμέτρησης. Οπότε μην περιμένετε παραπάνω! Βρειτε τις καλύτερες αποδόσεις και φροντίστε να είστε εσείς ο μεγάλος νικητής των φετινών εκλογών!

Για το κόμμα που φαίνεται να έχει την δυνατότητα να έρθει πρώτο ο ΣΥΡΙΖΑ προηγείται ξεκάθαρα έναντι της Νέας Δημοκρατίας, με την απόδοση του να είναι ένα καλό «στήριγμα» για μεγάλα κέρδη.

12rty

Στις επιλογές για το τρίτο κόμμα οι αποδόσεις μπορούν να προσφέρουν μεγάλα κέρδη, αν αποφασίσετε να ρισκάρετε αψηφώντας τις δημοσκοπήσεις και να πάτε με την προϊστορία.ΗΧρυσή Αυγή και το Ποτάμι δεν υπόσχονται μεγάλα κέρδη εν αντιθέσει με το ΚΚΕ που υπόσχεται να πολλαπλασιάσει το στοίχημά σας κατά 12 φορές! Στη «σφαγή» για την τρίτη θέση μπορεί να κρύβονται τα μεγάλα κέρδη…

3okomma

Όπως είναι φυσικό ο επικρατέστερος για Πρωθυπουργός είναι ο Αλέξης Τσίπρας καθώς ο ΣΥΡΙΖΑ αναμένεται να είναι ο αδιαμφισβήτητος νικητής των επερχόμενων εκλογών. Μπορεί η απόδοση να μην και πάλι μεγάλη, αλλά με τον σωστό συνδυασμό, μια πιθανή νική του ΣΥΡΙΖΑ θα φέρει καλά κέρδη σε όσους στοιχηματίσουν υπέρ του.

2DE

Παράλληλα το ενδιαφέρον επικεντρώνεται, όπως και στα μπασκετικά κουπόνια συνήθως, τόσο για την διαφορά μεταξύ των δυο πρώτων κομμάτων, όσο και για το αν θα καταφέρουν οι Ανεξάρτητοι Έλληνες να εισέλθουν στη Βουλή. Ο Πάνος Καμμένος και το κόμμα του μπορούν να υποσχεθούν μια καλή απόδοση για όσους πιστέψουν στην ανατροπή των δημοσκοπήσεων.

3DE

Πηγή: Kalpes15

Διαβάστε επίσης:

ΕΚΛΟΓΕΣ 2015: Όλοι οι υποψήφιοι βουλευτές ανά κόμμα και εκλογική περιφέρεια