Οι άνθρωποι πίσω από τους προέδρους!

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Κάθε επιτελείο κόμματος τις ημέρες αυτές σχεδιάζουν και "ενορχηστρώνουν" το προεκλογικό αγώνα. Τα συνθήματα, οι συγκεντρώσεις ακόμα και οι τηλεοπτικές εμφανίσεις των υποψηφίων, κανονίζονται από τους... ισχυρούς ανθρώπους των προέδρων.

Στην Νέα Δημοκρατία την… μπαγκέτα κρατούν ο Δημήτρης Σταμάτης και ο Κώστας Μπούρας που έχουν κεντρικό ρόλο για όλα τα θέματα ενώ σε επικοινωνία είναι ο γραμματέας της ΝΔ, Ανδρέας Παπαμιμίκος που έχει την ευθύνη της κατάρτισης των ψηφοδελτίων στην επικράτεια.

Ρόλο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έχει ο Γιώργος Μουρούτης, διευθυντής του γραφείου Τύπου του πρωθυπουργού. Τέλος στην ομάδα εντάχθηκε και η Μαρία Σπυράκη που θα είναι εκπρόσωπος Τύπου την προεκλογική περίοδο.

Στο αντίπαλο στρατόπεδο, το πρώτο διαφημιστικό σποτ του ΣΥΡΙΖΑ ήταν… μία εσωτερική παραγωγή, με αποσπάσματα της εναρκτήριας ομιλίας του Αλέξη Τσίπρα για την προεκλογική περίοδο αφού ακόμα δεν έχει αποφασιστεί ποια εταιρία θα αναλάβει την εκστρατεία.

Προς το παρών επικεφαλής είναι ο εκπρόσωπος Τύπου, Πάνος Σκουρλέτης, που είναι στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας και δεν έχει το άγχος του σταυρού. Κοντά του ο Τάσος Κορωνάκης που είναι υπεύθυνος οργανωτικού αλλά και ο Κώστας Πουλάκης που είναι και ο υπεύθυνος για τις δημοσκοπήσεις.

Στο κόμμα του Γιώργου Παπανδρέου τα πράγματα είναι ξεκάθαρα με την γέννηση του κόμματος. Την ευθύνη του Τύπου της εκστρατείας θα έχουν από κοινού οι Φίλιππος Σαχινίδης, Γιώργος Πεταλωτής και Γιώργος Ελενόπουλος. Κεντρικό ρόλο θα έχουν ο Σωκράτης Ξυνίδης, ο Γιώργος Παναγιωτακόπουλος, ο Μιχάλης Καρχιμάκης αλλά και Δημήτρης Ρέππας.

Στο… πληγωμένο από την δημιουργία του κόμματος του Γιώργου Παπανδρέου, ΠΑΣΟΚ διευθυντικό ρόλο έχει ο Χρήστος Πρωτόπαπας που αναλαμβάνει και τις τηλεοπτικές εμφανίσεις. Η Εύα Καϊλή θα είναι η εκπρόσωπος Τύπου, ενώ συμαντικό ρόλο θα παίξουν ο γραμματέας Επικοινωνίας, Γιάννης Δατσέρης και η αναπληρώτρια εκπρόσωπος Τύπου, Αφροδίτη Αλ-Σάλεχ. Τέλος, οργανωτικά καθήκοντα θα αναλάβει ο μέχρι πρότινος γραμματέας της ΚΟ, Τάκης Ρήγας ενώ ο καθηγητής πληροφορικής, Πέτρος Καβάσαλος, έχει αναλάβει την ευθύνη του τομέα των μέσων κοινωνικής δικτύωσης.

Πηγή: kalpes15.gr