Άδωνις Γεωργιάδης: Σε τρεις μήνες θα βρεθούμε εκτός ευρώ!



Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!

«Έγινε ένα μεγάλο βήμα εμπρός, δεν υπάρχει αμφιβολία. Το 160 με το 168 έχει πολύ μεγάλη διαφορά», δήλωσε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ, Άδωνις Γεωργιάδης μετά τη δεύτερη ψηφοφορία στη Βουλή για την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας.

«Προσωπικά σήμερα, είμαι περισσότερο αισιόδοξος», τόνισε.
«Η κρίσιμη ψηφοφορία είναι η τρίτη», επισήμανε ο βουλευτής, μιλώντας στον ΣΚΑΪ.

«Σε κάθε κόμμα υπάρχουν συνάδελφοι που καταλαβαίνουν πολύ καλά ποια είναι η ευθύνη που θα βαρύνει τους ώμους τους εάν η Ελλάδα πάει σε εκλογές και ως συνέπεια αυτής της πολιτικής αστάθειας σε τρεις μήνες βρεθούμε εκτός του ευρώ», συμπλήρωσε.
Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος επανέλαβε πως «είναι πιθανό να βγούμε εντός τριμήνου εκτός ευρώ» και εξήγησε: «Στο ευρώ βρισκόμαστε γιατί τηρούμε μια συμφωνία. Εδώ έχουμε ένα κόμμα που λέει ότι θέλει να έρθει στην εξουσία για να μην τηρήσει αυτή τη συμφωνία. Οι κανόνες λειτουργίας της ευρωζώνης δεν τίθενται υπό διαπραγμάτευση».