Ο αμετανόητος Αριστείδης Φωκάς – Ειρωνικός για το "να καεί η πουτ@@@ η Βουλή"

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Τελικά, για όλα φταίει η Αθήνα. Ο Αριστείδης Φωκάς, ο βουλευτής της Ένωσης Κεντρώων που "συνελήφθη" το Σάββατο (14.04.2018) όχι μόνο να σιγοντάρει αλλά και τραγουδά και ο ίδιος το σύνθημα "να καεί, να καεί, η πουτ@@@ η Βουλή", προσπάθησε να συμμαζέψει τα ασυμμάζευτα.

Αλλά όταν το κάνεις επιστρατεύοντας ειρωνείες και πετώντας (για να μιλήσουμε με ποδοσφαιρικούς όρους) τη μπάλα στην εξέδρα, γιατί αυτό έκανε ο Αριστείδης Φωκάς, μάλλον δεν καταφέρνεις τίποτα περισσότερο από το να κάνεις τα πράγματα χειρότερα.

Όπως ακριβώς έκανε ο κ. Φωκάς όταν το πρωί της Δευτέρας (16.04.2018) εμφανίστηκε σε δυο πρωινές εκπομπές με διαφορά λίγων λεπτών. Στον ΣΚΑΙ και στον ΑΝΤ1. Και επί της ουσίας, δεν είπε… τίποτα για την ταμπακιέρα.
Αριστείδης Φωκάς: Ευχαριστώ που με θυμηθήκατε!

Στη μια από τις εκπομπές (του ΣΚΑΙ) ο Αριστείδης Φωκάς κατηγόρησε εκείνους που τον κάλεσαν να πει στη γνώμη του ότι δεν ενδιαφέρονταν να ακούσουν. Στη δεύτερη εκπομπή (του ΑΝΤ1) ειρωνεύτηκε πως τον θυμήθηκαν 2,5 χρόνια αφού εξελέγη βουλευτής και ενώ είναι εκείνος που, όπως είπε, έχει φέρει στη Βουλή «τη βρώμα του ΚΕΕΛΠΝΟ» και πολλά πολλά άλλα θέματα.

Όσο για την ταμπακιέρα; Δεν το εννοούσα, είπε. Γιατί, σύμφωνα με τον κ. Φωκά, αυτά τα συνθήματα είναι συνηθισμένα στο ποδόσφαιρο. Και οι μεν τα λένε για να πικάρουν τους δε. Και για να πείσει για την ορθότητα των λεγομένων του, είπε πως οι οπαδοί των ομάδων του κέντρου (σ.σ. έχει μια εμμονή με την Αθήνα) φωνάζουν τους οπαδούς του ΠΑΟΚ «Βούλγαρους».

«Δεν το εννοούν, ούτε αυτοί» είπε ο βουλευτής της Ένωσης Κεντρώων. Και για να στηρίξει τα λεγόμενά του, είπε ότι πολλοί Αθηναίοι βρέθηκαν στα συλλαλητήρια για τη Μακεδονία.

Πάντως, όσον αφορά τη Βουλή, αν και -κατά δήλωσή του- δεν εννοούσε το σύνθημα, εν τούτοις είπε ότι τα τελευταία οκτώ χρόνια ο ελληνικός λαός έχει εξαθλιωθεί. Και όλοι στη Βουλή έχουν βάλει το χεράκι τους με το ψηφίζουν μόνος που ήταν σε πολλές περιπτώσεις και αντισυνταγματικοί.

Και από τις δηλώσεις του δεν έλειψε το αγαπημένο του θέμα: το κατεστημένο της Αθήνας! Σύμφωνα με τον βουλευτή Φωκά ο αθηνοκεντρικό κράτος φταίει για όλα και σε αυτό οφείλονται οι διαιτησίες στα δυο παιχνίδια που στερούν από τον ΠΑΟΚ το πρωτάθλημα που κατά τον βουλευτή της Ένωσης Κεντρώων, δικαιούται!
Δείτε τι είπε

Θυμηθείτε και το… σύνθημα

Πηγή: www.newsit.gr