«Μυστικός δείπνος» Μητσοτάκη – Μεϊμαράκη – Η… αποστρατεία και η διάψευση από τη ΝΔ

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


«Έχω ολοκληρώσει τον κύκλο μου» φέρεται να είπε ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης στον Κυριάκο Μητσοτάκη σύμφωνα με την εφημερίδα Παραπολιτικά, σε γεύμα που είχαν οι δύο άνδρες τη Μεγάλη Εβδομάδα σε εστιατόριο στο Κολωνάκι, αφήνοντας έτσι ανοιχτό το ενδεχόμενο να αποσυρθεί.

«Επειδή βλέπω την αγωνία σου για την ανανέωση μπορώ αν χρειαστεί να σε διευκολύνω. Απελευθερωμένος, θα δώσω τη μάχη για την παράταξη από όποιο μετερίζι κρίνεις σκόπιμο ότι μπορώ να προσφέρω» ανέφερε ο πρώην πρόεδρος της ΝΔ στον Κυριάκο Μητσοτάκη αναφέρει το δημοσίευμα.

Ο πρόεδρος της Ν.Δ. σύμφωνα με την εφημερίδα φέρεται να τον ρώτησε: «Αλήθεια το θέλεις;».

Όπως αναφέρουν πάντως τα Παραπολιτικά δεν ελήφθη οριστική απόφαση για το αν ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης θα είναι τελικά υποψήφιος ή όχι στις επόμενες εκλογές.

Αυτό που ωστόσο φαίνεται να μην ισχύει πλέον είναι το σενάριο σύμφωνα με το οποίο ο πρώην πρόεδρος της Ν.Δ. κ. Μεϊμαράκης θα έμπαινε επικεφαλής της Οργανωτικής Επιτροπής του εκλογικού συνεδρίου ή θα ήταν ο «στρατηγός» του προ εκλογικού αγώνα της Ν.Δ.
Διαψεύδουν πηγές της Πειραιώς

Σχετικά με δημοσίευμα στα «Παραπολιτικά» που θέλουν τον Ευ. Μεϊμαράκη εκτός λίστας στις επόμενες εκλογές, συνεργάτες του προέδρου της ΝΔ Κυριάκου Μητσοτάκη απαντούν:

«Η μεγάλη εκλογική μάχη που έρχεται απαιτεί συστράτευση και όχι βέβαια αποστρατείες. Αυτό κατεξοχήν ισχύει για τον τέως πρόεδρο της ΝΔ Ευ. Μεϊμαράκη που είναι ταυτισμένος με τις μεγάλες μάχες και την ιστορία της παράταξής μας».

Πηγή: www.newsit.gr

br