Κατήγγειλε μεθοδεύσεις ο Καμμένος

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Δηλώσεις έκανε  ο πρόεδρος των ΑΝ.ΕΛ Πάνος Καμμένος, προσερχόμενος πριν από λίγα λεπτά στην Εισαγγελία Εφετών προκειμένου να καταθέσει για την υπόθεση των καταγγελιών του Παύλου Χαϊκάλη.

 

Μιλώντας στους δημοσιογράφους κατά την είσοδό του στο Εφετείο, ο κ.Καμμένος υποστήριξε ότι χθες το βράδυ ειδοποιήθηκε από τον διοικητή της Ασφάλειας Αθηνών ταξίαρχο Παναγιώτη Στάθη να προσέλθει στις 11:00 σήμερα στο γραφείο του εισαγγελέα Παναγιωτόπουλου, για συμπληρωματική κατάθεση. Όπως λέει ο πρόεδρος των ΑΝ.ΕΛ ενημέρωσε τον κ. Στάθη πως δεν ήταν εφικτό να έρθει σήμερα καθώς περίμενε να υποδεχθεί τον γιό του από την Αμερική. Και συμπλήρωσε ότι δήλωσε ότι είναι στη διάθεση της Εισαγγελίας, τη Δευτέρα.

 

Μετά τα σημερινά δημοσιεύματα περί δυσφορίας του Εφετείου, όπως είπε, επικοινώνησε με τον κ. Παναγιωτόπουλο που του είπε ότι τα "περί δυσφορίας είναι αποκυήματα της φαντασίας των δημοσιογράφων".

 

Λίγο αργότερα όμως, δήλωσε ο κ.Καμμένος, ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Εφετών κ. Ντογιάκος επικοινώνησε με τη σύζυγο και συνήγορό του Ελενα Τζούλη, την οποία ενημέρωσε ότι αν ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ δεν προσέλθει σήμερα, η έρευνα θα κλείσει.

Συγκεκριμένα ανέφερε ότι "ο Ντογιάκος ωρύεται ότι θα κλείσει την υπόθεση".

 

Υποστήριξε επίσης ότι το πρωτότυπο υλικό που παρέδωσε στον Εισαγγελέα ο κ. Χαϊκάλης (σσ καταγραφή των συναντήσεων με τον Γ. Αποστολόπουλο) βρίσκεται στο γραφείο του Εισαγγελέα και δεν παραδόθηκε στα εγκληματολογικά γραφεία της Ασφάλεια.

«Αν αληθεύει τότε πρόκειται για επιχείρηση συγκάλυψης» είπε ο κ.Καμμένος.

 

Ως εκ τούτου σύμφωνα πάντως με τον πρόεδρο των ΑΝ.ΕΛ οι διαρροές από την αστυνομία ότι το υλικό είναι μονταρισμένο αποτελούν ψεύδη.

 

 

Πηγή: enikos.gr