Στον Εισαγγελέα σήμερα Καμμένος και Χαϊκάλης

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Καταιγιστικές αναμένεται να είναι και σήμερα οι εξελίξεις στην υπόθεση της απόπειρας δωροδοκίας του βουλευτή των ΑΝΕΛ Παύλου Χαϊκάλη,η οποία πήρε νέα τροπή το Σάββατο, μετά την κατάθεση του φερόμενου ως μεσάζοντα Γιώργου Αποστολόπουλου στον εισαγγελέα Εφετών.

Τόσο ο βουλευτής, όσο και ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ Πάνος Καμμένος κλήθηκαν για συμπληρωματική κατάθεση από τον εισαγγελέα Εφετών Παναγιώτη Παναγιωτόπουλο, μετά τους ισχυρισμούς που προέβαλε ενώπιον του εισαγγελέα ο Γιώργος Αποστολόπουλος, ο οποίος έδωσε εξηγήσεις στον κ. Παναγιωτόπουλο με την ιδιότητα του υπόπτου τέλεσης του αδικήματος της δωροδοκίας βουλευτή (κακούργημα).

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Αποστολόπουλος υποστήριξε ότι ουσιαστικά ο Παύλος Χαϊκάλης ήταν αυτός που του είπε "αν λύσω το οικονομικό μου πρόβλημα θα ψηφίσω". Έφτασε δε ένα βήμα παραπέρα αφού φέρεται να ισχυρίστηκε πως διαθέτει αδιάσειστα στοιχεία που καταδεικνύουν όσα λέει, αφού "το βίντεο Χαϊκάλη είναι μονταρισμένο".

Υπονόησε δηλαδή πως κατέγραφε και εκείνος την συνομιλία και πως διαθέτει σχετικό βίντεο. Πληροφορίες επίσης αναφέρουν πως ισχυρίστηκε ότι "παγίδευσε τον Χαικάλη για τον καταγγείλει".

Υποστήριξε επίσης ότι ήταν σύμβουλος του προέδρου των ΑΝΕΛ Πάνου Καμμένου ως την άνοιξη του 2013 και πρόσθεσε ότι σε αυτόν ήθελε να αποδείξει ότι ο βουλευτής του ήταν ανέντιμος.

Πηγή: parapolitika.gr