Δείτε τι είπε ο Μπουτάρης στον Ματθαιόπουλο(βίντεο)

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Σε κόντρα ανάμεσα στον Γιάννη Μπουτάρη και τον Αρτέμη Ματθαιόπουλο εξελίχθηκε η συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου στη Θεσσαλονίκη, με τον πρώτο να αποκαλεί τον εκπρόσωπο της Χρυσής Αυγής «ψεύτη», όταν εκείνος αναφέρθηκε σε πρόθεση του δημάρχου να γίνει μουσουλμανικό τέμενος στην πόλη.

Τα αίματα «άναψαν» μόλις ο κ. Ματθαιόπουλος έκανε τη συγκεκριμένη αναφορά, με τον κ. Μπουτάρη να του ζητά να «ανακαλέσει αμέσως το ψέμα που είπε» και ακολούθησε ένας απίστευτος διάλογος μεταξύ τους.

«Κάντε μου μήνυση», τον προκάλεσε ο εκπρόσωπος της ΧΑ, ο οποίος προκάλεσε αντιδράσεις στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου για την επέτειο της απελευθέρωσης της Θεσσαλονίκης από τα στρατεύματα κατοχής, όταν μίλησε για «παραχάραξη της ιστορικής αλήθειας».

«Σε προκαλώ και σου λέω ότι είσαι ψεύτης με περικεφαλαία. Δεν θα σου κάνω τη χάρη να σου κάνω μήνυση, θα σε λέω ψεύτη», του απάντησε ο δήμαρχος. «Η φάρα σας μεταδίδει ότι σκοπεύω να δώσω εβραϊκά και τούρκικα ονόματα σε δρόμους της πόλης. Εγώ είπα ότι πρέπει να υπάρχει και δεύτερη πινακίδα με την παλιά ονομασία», συμπλήρωσε ο κ. Μπουτάρης.

Με τον κ. Ματθαιόπουλο να συνεχίζει να αντιδρά, ο δήμαρχος δεν σταμάτησε εκεί. «Το μυαλό σου δεν μπορεί εύκολα να καταλάβει αυτά τα πράγματα γιατί είναι μπλοκαρισμένο», του είπε και όταν ο σύμβουλος αντέδρασε ζητώντας από τον κ. Μπουτάρη να του μιλά στον πληθυντικό και συμπλήρωσε ότι το μυαλό του είναι... μια χαρά.

«Το μυαλό σου και μια λίρα. Νομίζω ότι το πάνω πάτωμα είναι εντελώς ακατοίκητο αγόρι μου. Κάνε μου μήνυση, έτσι κι αλλιώς την πατήσατε την πρώτη φορά», πέρασε στην αντεπίθεση ο δήμαρχος και όταν ο κ. Ματθαιόπουλος του είπε ότι εκείνος δεν τον έχει μηνύσει, ο κ. Μπουτάρης του απάντησε «Η Χρυσή Αυγή δεν μου έκανε μήνυση; Εσύ που ανήκεις; Στο κόμμα των αγγέλων;», προκαλώντας αρκετά γέλια.

Πηγή:iefimerida.gr

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί:

[iframe width="560" height="315" src="//www.youtube.com/embed/SDFLumUuaAc" frameborder="0" allowfullscreen ]