Βόζεμπεργκ για δολοφονία Ζαφειρόπουλου: Κάτι ήξερε και ήθελαν να του κλείσουν το στόμα

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Η ευρωβουλευτής της ΝΔ, Ελίζα Βόζενμπεργκ μίλησε για τον Μιχάλη Ζαφειρόπουλο με τον οποίο είχε στενές σχέσεις. Και όσα είπε προκαλούν αίσθηση.

«Η οικογένεια Ζαφειροπούλου, ήταν οικογένειά μου. Ο Νώντας Ζαφειρόπουλος ήταν πάρα πολύ αγαπητός, εξαιρετικός άνθρωπος και εξαιρετικός ήταν και ο Μιχάλης. Ήταν ακριβώς αντίγραφο του πατέρα του. Με ήθος, με επιστημονική κατάρτιση, με μαχητικότητα, εξαιρετικός συνάδελφος. Ο Μιχάλης Ζαφειρόπουλος ήταν πολύ αγαπητός συνάδελφος», είπε η κα Βόζενμπεργκ.

Μιλώντας στο ραδιόφωνο του Alpha είπε ακόμα: «Ήμασταν φίλοι πολύ συνδεδεμένοι και με την οικογένειά του. Καταπληκτική οικογένεια, έχει δυο παιδιά, αποφοίτησε τώρα ο Νώντας ο μικρός, από την Νομική».

Και συνέχισε: «Μόλις είχα έρθει από τις Βρυξέλες και το ακούω στην τηλεόραση και παθαίνω σοκ. Σε αυτές τις στιγμές ο καθένας προσπαθεί να συμπαρασταθεί με έναν τρόπο που δεν ξέρει τί να κάνει. Αλλά δεν μπορείς και να μην πας. Μια ζωή ήμασταν μαζί.

Κάτι γνώριζε ο Μιχάλης και ήθελαν να του κλείσουν το στόμα

Ο Μιχάλης προφανώς κάτι γνώριζε στα πλαίσια χειρισμού μια υπόθεσης, από τον εντολέα του κάτι και έπρεπε να του κλείσουν το στόμα. Δεν είχε σκοτεινές πτυχές στη ζωή του. Διάφανη η δικηγορία του. Δεν ήταν άνθρωπος που μπορούσε κανείς να κάνει άλλες υποθέσεις. Ψυχούλα ο Μιχάλης.

Ήταν συμβόλαιο θανάτου αυτό. Ο λόγος… δεν μπορεί κανείς να ξέρει. Είμαστε συγκλονισμένοι».

Πηγή: www.newsit.gr