ΝΑΥΠΗΓΕΙΑ ΣΚΑΡΑΜΑΓΚΑ: Ο καυτός διάλογος Αρβανιτόπουλου-Νεράντζη για το Πεντάγωνο!

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Ένας ενδιαφέρον διάλογος διαμείφθηκε χθες κατά την τελετή καθέλκυσης και ονοματοδοσίας του υποβρυχίου «Πιπίνος» στις εγκαταστάσεις των «Ελληνικών Ναυπηγείων» στον Σκαραμαγκά. 

Μας το μετέφερε συνδικαλιστής που ήταν μπροστά στο περιστατικό μόλις έφθασε στο σημείο ο υπουργός Εθνικής Άμυνας κ. Δημήτρης Αβραμόπουλος, ο οποίος ετοιμάζεται να αναλάβει από 1ης Νοεμβρίου τα νέα καθήκοντά του στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή.


Μόλις άρχισε η φιλαρμονική του Ναυτικού να παιανίζει το εμβατήριο της Σημαίας για την υποδοχή του υπουργού, σηκώθηκε από τη θέση του κι άρχισε να κοιτά τη διαδικασία ο βουλευτής Α’ Πειραιώς της Ν.Δ. και πρώην υπουργός κ. Κωνσταντίνος Αρβανιτόπουλος. 


Βλέποντας αυτό το περιστατικό, ο βουλευτής Β’ Πειραιώς της Ν.Δ. (και επίσης πρώην υπουργός) κ. Τάσος Νεράντζης ρώτησε αυθόρμητα: «Τι έγινε Κώστα, ετοιμάζεσαι για το Πεντάγωνο;». Ξαφνιασμένος ο κ. Αρβανιτόπουλος φέρεται να απάντησε ότι οποιαδήποτε απόφαση επαφίεται στη διάθεση του πρωθυπουργού.


Οι φήμες λένε πάντως ότι ο πρώην υπουργός Παιδείας έχει αρχίσει και σκέφτεται σοβαρά να παίξει ρόλο στην κούρσα διαδοχής του επιτυχημένου κ. Αβραμόπουλου, ο οποίος φεύγοντας αφήνει τεράστιο έργο στον τομέα της Εθνικής Άμυνας και Ασφάλειας. 


Διαβάστε επίσης:

ΠΕΡΑΜΑ: Ο Αντώνης Σαμαράς στα Ναυπηγεία Σκαραμαγκά ! (φωτο)

Βεντέτα Αρβανιτόπουλου-Μιχαλολιάκου για το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας

Επιβεβαίωση PP: Εκτός Κυβέρνησης ο Κωνσταντίνος Αρβανιτόπουλος