Ανακαλείται χυμός από τα LIDL – Ανιχνεύθηκε πατουλίνη!

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Αυτό είναι το ρόφημα που ανακαλείται από τα ράφια του σούπερ μάρκετ LIDL.

H ανακοίνωση της LIDL HELLAS

Η εταιρεία Molkerei Gropper GmbH & Co. KG ενημερώνει για ανάκληση του προϊόντος “Solevita Smoothie Red Genius, 250mL” με ημερομηνία λήξης 12/03/2024. Θεσσαλονίκη 07/03/2024. Στα πλαίσια της προστασίας του καταναλωτή, η εταιρεία Molkerei Gropper GmbH & Co. KG προχωρά σε προληπτική ανάκληση του προϊόντος «Solevita Smoothie Red Genius, 250mL» με ημερομηνία λήξης 12/03/2024.

Το επηρεαζόμενο προϊόν, περιέχει χυμό αρώνιας, στον οποίο ανιχνεύθηκε πατουλίνη. Η πατουλίνη είναι μια μυκοτοξίνη που παράγεται από μύκητες και μπορεί να προκαλέσει ναυτία, εμετό και δυσπεψία. Ως εκ τούτου, παρακαλούμε τους πελάτες μας να λάβουν σοβαρά υπόψιν τους την ανάκληση και σε καμία περίπτωση να μην καταναλώσουν το επηρεαζόμενο προϊόν. Το προϊόν «Solevita Smoothie Red Genius, 250mL» με ημερομηνία λήξης 12/03/2024, πωλήθηκε από την LIDL HELLAS.

Η εταιρεία μας, με κύριο γνώμονα την προστασία του καταναλωτή, αντέδρασε άμεσα και απέσυρε το προϊόν από τους χώρους πώλησης. Οι πελάτες μπορούν να επιστρέψουν το προϊόν σε οποιοδήποτε κατάστημά μας, λαμβάνοντας φυσικά το αντίτιμο της αγοράς. Η ανάκληση αφορά αποκλειστικά στο προϊόν «Solevita Smoothie Red Genius, 250mL» με ημερομηνία λήξης 12/03/2024. Άλλα προϊόντα του προμηθευτή Molkerei Gropper GmbH & Co. KG, που πωλούνται από την LIDL HELLAS της επωνυμίας Solevita δεν επηρεάζονται από αυτή την ανάκληση. Η εταιρεία Molkerei Gropper GmbH & Co. KG ζητά συγνώμη από όλους τους καταναλωτές για την αναστάτωση που πιθανόν προκλήθηκε.