Τριήμερο με UberTAXI


Οι Θεσσαλονικείς άρχισαν τις καλοκαιρινές εξορμήσεις και εμπιστεύονται το παγκόσμιο appμετακινήσεων

Τι κι αν είναι μόλις Ιούνιος; Οι Θεσσαλονικείς έχουν ήδη αρχίσει τις πρώτες αποδράσεις τους, σύμφωνα με τα στατιστικά της πλατφόρμας της Uber, για να απολαύσουν τα μπάνια τους και να «ξεσκάσουν» από τη δύσκολη χρονιά που προηγήθηκε. Βασικός προορισμός, η Χαλκιδική! Γιατί ως γνωστόν… «σαν τη Χαλκιδική δεν έχει»!

Μόλις στον πρώτο μήνα λειτουργίας του UberTAXI στη Θεσσαλονίκη, λοιπόν, η Uber έρχεται για να επιβεβαιώσει πως και φέτος οι Θεσσαλονικείς συνεχίζουν να προτιμούν για τα μίνι ταξίδια αναψυχής τους τη Χαλκιδική.

Το UberTAXI έγινε διαθέσιμο στη Θεσσαλονίκη στις αρχές του Μαΐου, δίνοντας την ευκαιρία στο κοινό που βρίσκεται στην πόλη για ασφαλείς μετακινήσεις μόλις με μερικά «κλικ» από το κινητό του. Μάλιστα, δεν είναι μόνο οι τουρίστες που επιλέγουν το παγκόσμιο app για τις διαδρομές τους στη συμπρωτεύουσα, αλλά και ένα μεγάλο ποσοστό των κατοίκων της Θεσσαλονίκης. Με την έλευση, λοιπόν, των πρώτων ζεστών ημερών του καλοκαιριού, οι κάτοικοι τις πόλης έχουν ήδη πραγματοποιήσει τις αποδράσεις τους και εμπιστεύτηκαν την Uber για το ταξίδι τους προς την πολυαγαπημένη Χαλκιδική.

Εντός των τειχών, η Τσιμισκή και η Αριστοτέλους έχουν την τιμητική τους. Ιδιαιτέρως τις Παρασκευές και τα Σάββατα, η αναζήτηση διαδρομών μέσω της Uber από και προς τους δύο από τους πιο πολυσύχναστους δρόμους της Θεσσαλονίκης είναι αυξημένη. Συχνές είναι και οι διαδρομές που αρχίζουν από τη Μοναστηρίου και την Εγνατία.

Φυσικά, τις περισσότερες διαδρομές οι χρήστες της Uber τις αναζητούν από και προς το αεροδρόμιο. Είναι χαρακτηριστικό ότι ένας στους δύο χρήστες του παγκόσμιου app που προσγειώνονται στη Θεσσαλονίκη, ανοίγουν την εφαρμογή τους.