McCann Athens: Νέος Managing Director ο Ηλίας Παντελόπουλος

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


O Ηλίας Παντελόπουλος αναλαμβάνει επίσημα καθήκοντα διαδεχόμενος τον Γιώργο Ανδριανόπουλο που αποχωρεί από την εταιρεία

Η McCann Athens ανακοινώνει τη συνεργασία της με τον Ηλία Παντελόπουλο, ο οποίος αναλαμβάνει καθήκοντα Managing Director της MRM/McCann.

Ο Ηλίας Παντελόπουλος θα έχει την ευθύνη για τη στρατηγική ανάπτυξη της MRM/McCann και την ενίσχυση των ψηφιακών υπηρεσιών της.

Με τη νέα της συνεργασία, η McCann Athens, επενδύει δυναμικά στο digital περιβάλλον και τοποθετεί την ψηφιακή στρατηγική στο επίκεντρο της επικοινωνίας και του δημιουργικού της.

Σταθερός στόχος της MRM/McCann είναι να υποστηρίξει αποτελεσματικά τα brands των πελατών της να διαδραματίσουν σημαντικότερο ρόλο στις ζωές των καταναλωτών και να τους ενεργοποιήσουν, αξιοποιώντας τις απεριόριστες δυνατότητες της ψηφιακής εποχής.

Ο Ηλίας Παντελόπουλος διαθέτει  εμπειρία 16 ετών στους τομείς της διαφήμισης, της ψηφιακής επικοινωνίας, του digital PR, του entertainment και πρόσφατα των startups.

«Καλωσορίζουμε τον Ηλία στην οικογένεια της McCann, σε μια πολύ καλή περίοδο για εμάς. H εποχή απαιτεί δυναμικές αλλαγές και προσαρμογή σε νέα δεδομένα καθώς και ένα νέο καινοτόμο όραμα για την εταιρεία. Οι δυνατότητες στο digital είναι απεριόριστες και ο Ηλίας θα παίξει καθοριστικό ρόλο στη διαμόρφωση και την εξέλιξη αυτής της νέας εποχής» δήλωσε o Xάρης Παριανός, CEO της McCann Athens.

Από την πλευρά του, ο Ηλίας Παντελόπουλος επεσήμανε: «Η ψηφιακή εποχή απαιτεί να ηγηθούμε και η McCann Athens επενδύει στην ψηφιακή κουλτούρα. Προτεραιότητά μας είναι να επιφέρουμε προστιθέμενη αξία στους πελάτες μας, κατανοώντας τους επιχειρηματικούς και επικοινωνιακούς τους στόχους και συνεισφέροντας αποτελεσματικά στην επίτευξή τους».

Η McCann Athens ευχαριστεί τον Γιώργο Ανδριανόπουλο που αποχωρεί από την εταιρεία και του εύχεται κάθε επιτυχία στα επόμενα επαγγελματικά του βήματα.