Πληρωμή λογαριασμών χωρίς νέες ουρές και συνωστισμό στα My market

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Μαζί με την άρση ορισμένων εκ των περιοριστικών μέτρων εναντίον της διάδοσης του κορονοϊού επέστρεψαν και οι… ουρές. Και μάλιστα επέστρεψε μία σειρά από αχρείαστες ουρές, επικίνδυνες κυρίως για τους πλέον ηλικιωμένους, αφού αυτοί συνήθως περιμένουν σε αυτές συχνά χωρίς να τηρούνται οι απαραίτητες αποστάσεις. Ο πιο συνηθισμένος λόγος είναι η πληρωμή των μηνιαίων λογαριασμών, καθώς πολλοί δεν μπορούν ή… όπως αποδεικνύεται δεν επιθυμούν να χρησιμοποιήσουν την τεχνολογία.

Μία αποτελεσματική λύση στο πρόβλημα προτείνουν και εφαρμόζουν τα My market. Στα ταμεία των 224 καταστημάτων της αλυσίδας σε ολόκληρη την Ελλάδα μπορεί ο κάθε πελάτης να πληρώσει με μετρητά ή κάρτα τους βασικούς λογαριασμούς του μήνα (ηλεκτρική ενέργεια, φυσικό αέριο, κινητή και σταθερή τηλεφωνία, συνδρομητική τηλεόραση κ.α.).

Η επιλογή να πληρώνεις κάποιος τους λογαριασμούς του ταυτόχρονα με τις αγορές του μήνα, όχι μόνο περιορίζει την αναμονή σε αχρείαστες ουρές, αλλά περιορίζει και την έκθεση ηλικιωμένων και ευάλωτων κοινωνικών ομάδων σε περισσότερους κινδύνους Μία «έξοδος» από την ασφάλεια του σπιτιού είναι αρκετή και σίγουρα περισσότερο αποτελεσματική από επιπλέον ουρές σε τράπεζες και άλλους οργανισμούς.