ΠΡΟΚΛΗΣΗ: Η ACS βάζει έκτακτη χρέωση 0,45 ευρώ +ΦΠΑ ανά αποστολή… λόγω κορωνοϊού !

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Την ώρα που όλη η χώρα δίνει τη μητέρα των μαχών έναντι του κορωνοϊού και η Κυβέρνηση έχει πατάξει κάθε είδος αισχροκέρδειας, η εταιρία ταχυμεταφορών - courier ACS προβαίνει σε έκτακτη χρέωση - επιβάρυνση 0,45 ευρώ +ΦΠΑ για κάθε αποστολή... λόγω κορωνοϊού, όπως αναφέρεται σε σχετική επιστολή προς τους πελάτες της!

Σύμφωνα με τη μονοσέλιδο επιστολή που απέστειλε η εταιρία ACS, οδηγήθηκε σε αυτή την αύξηση της τιμής λόγω της επιβάρυνσης που έχει προκληθεί εν μέσω πανδημίας!

Αξίζει να αναφερθεί ότι πολλές μεγάλες ή μικρότερες επιχειρήσεις της εγχώριας αγοράς, τις τελευταίες μέρες έχουν προβεί σε σημαντικές δωρεές ή μπόνους προς εργαζόμενους, προκειμένου να στηρίξουν εμπράκτως τις προσπάθειες της Κυβέρνησης στη μάχη κατά του κορωνοϊού.

Το ίδιο συμβαίνει και με δημόσιους λειτουργούς που δωρίζουν το 50% της μισθοδοσίας τους, με τα πανεπιστήμια και τον στρατό που σπεύδουν να παράξει υγειονομικά υλικά, με απλούς πολίτες που συνδράμουν στην προσπάθεια, με τις ελληνικές φαρμακοβιομηχανίες που παρασκευάζουν δωρεάν φάρμακα και αντισηπτικά!

Μέσα σε αυτό το κλίμα ομοψυχίας έρχεται η απόφαση της εταιρίας ACS!

Αναμένουμε με ιδιαίτερο ενδιαφέρον την αντίδραση του Υπουργού Ανάπτυξης κ. Άδωνι Γεωργιάδη, ο οποίος μας έχει συνηθίσει σε γρήγορα αντανακλαστικά.

Το Piraeus Press σας παραθέτει αυτούσια την επίμαχη επιστολή στην οποία επιχειρείται να δικαιολογηθεί η αύξηση των 0,45 ευρώ συν ΦΠΑ ανά αποστολή.