ΕΒΕΠ: Εφαρμογή e-επιμελητήριο – απομακρυσμένες υπηρεσίες

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Για τις συναλλαγές τους με το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Πειραιά, καλούνται τα μέλη του να χρησιμοποιούν την εφαρμογή e-επιμελητήριο – Απομακρυσμένες Υπηρεσίες

“Μετά τις τελευταίες εξελίξεις στο θέμα του κορωνοϊού, για λόγους προστασίας της Δημόσιας υγείας, συμπεριλαμβανομένης των μελών μας και των υπαλλήλων μας, συνιστούμε στους επαγγελματίες μέλη μας για τις συναλλαγές τους με το Επιμελητήριο, να χρησιμοποιούν την εφαρμογή e-επιμελητήριο – Απομακρυσμένες Υπηρεσίες.

Έχοντας πλήρη συναίσθηση της ευθύνης που διακατέχει όλους μας για την προστασία της υγείας, την απρόσκοπτη συνέχιση της εργασίας μας και με σεβασμό στην διατήρηση της λειτουργίας της επιχειρηματικότητας και του θεσμικού ρόλου του Επιμελητηρίου, παρέχουμε στα μέλη μας τη δυνατότητα ηλεκτρονικής εξυπηρέτησης τους αποφεύγοντας τη συνάθροιση και την άμεση επαφή.

Σε κάθε περίπτωση που η συναλλαγή σας δεν μπορεί να επιτευχθεί μέσω της ως άνω ηλεκτρονικής εφαρμογής, που βρίσκεται στην ιστοσελίδα μας (new.eep.gov.gr), μπορείτε να επικοινωνείτε τηλεφωνικά με τις υπηρεσίες μας για την εύρεση κάθε δυνατής λύσης. Εάν και πάλι δεν καταφέρετε να εξυπηρετηθείτε μπορείτε να επισκεφθείτε τα γραφεία μας.

Με γνώμονα την κοινωνική ευθύνη απέναντι στα μέλη μας, ευχόμαστε το καλύτερο για όλους μας”.