Διάκριση και βραβείο για το tokinito.gr στα Lighthouse e-volution Awards 2016

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Τελετή Απονομής Lighthouse e-volution Awards 2016. Βραβεύθηκαν για πέμπτη συνεχή χρονιά οι καλύτερες πρακτικές στο ηλεκτρονικό εμπόριο & επιχειρείν.

(Από δεξιά προς αριστερά: Κυριάκος Νομικός, Νατάσα Νομικού, Σαράντος Ευσταθόπουλος)

Διάκριση και βραβείο για το tokinito.gr

Οι καλύτερες πρακτικές στο ηλεκτρονικό εμπόριο και το ηλεκτρονικό επιχειρείν «φωτίστηκαν» την Τετάρτη, 2 Δεκεμβρίου 2015, στα Lighthouse e-volution Awards 2016.

Το tokinito.gr δήλωσε για πρώτη φορά παρών σε αυτό τον πολύ σημαντικό θεσμό και σε συνεργασία με την Digitad Pc απέσπασε το χάλκινο βραβείο (Bronze Award) στην κατηγορίαΗλεκτρονικά Καταστήματα – Προϊόντα. Μια κατηγορία με μεγάλο ανταγωνισμό και από τα μεγαλύτερα ηλεκτρονικά καταστήματα που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα.

Στην τελετή απονομής των e-volution awards 2016 που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη, 2 Δεκεμβρίου 2015, στην αίθουσα Banquet του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών, επιβραβεύτηκαν οι καλύτερες πρακτικές στο ηλεκτρονικό εμπόριο και επιχειρείν. Το tokinito.gr κατάφερε να παρουσιάσει ένα ηλεκτρονικό κατάστημα και ένα σύνολο υπηρεσιών υψηλών προδιαγραφών με κύρια πλεονεκτήματα το ενισχυμένο customer journey, τις έξυπνες εφαρμογές, τη φιλικότητα στο χρήστη, την ταχύτερη εξυπηρέτηση και την καλύτερη ποικιλία προσφορών και τιμών σε μια μεγάλη γκάμα ηλεκτρονικών συσκευών.

Όπως σημείωσε και ο Πρόεδρος της κριτικής επιτροπής των βραβείων, Γιώργος Δουκίδης, ο ανταγωνισμός ήταν και φέτος πολύ μεγάλος, με εκατοντάδες συμμετοχές σε όλες τις κατηγορίες.

Την αξιολόγηση των βραβείων ανέλαβε κριτική επιτροπή απαρτιζόμενη από εμπειρογνώμονες του χώρου, καθηγητές Πανεπιστημίων και εκπροσώπους σχετικών φορέων.

Σχετικά με την εταιρεία tokinito.gr

Το “tokinito” ιδρύθηκε το 2008 και έχει ως έδρα του το κατάστημα του Πειραιά, Λουδοβίκου 14, απέναντι από τον ηλεκτρικό σταθμό. Το εύκολο σημείο πρόσβασης, η θέληση και η επιχειρηματικότητα διευκόλυνε την εταιρία να αναπτύξει τις δραστηριότητες της, με εντυπωσιακά αποτελέσματα στις πωλήσεις αλλά και στην εξυπηρέτηση των πελατών από τον πρώτο κιόλας χρόνο λειτουργίας.

Η εταιρική ιστοσελίδα tokinito.gr ενδυναμώνει την παρουσία μας με ένα υπερσύγχρονο online κατάστημα τεχνολογίας, έχοντας ως στόχο την αύξηση του μεριδίου της αγοράς σε ολόκληρη την Ελλάδα.

Καθημερινά κέντρο του ενδιαφέροντος μας είναι ο πελάτης. Γι’αυτό και με το online κατάστημα μας ευελπιστούμε να καλύψουμε τις ανάγκες των πελατών, παρέχοντας τεχνογνωσία, πλήρη ανάπτυξη και άμεση εξυπηρέτηση, στοιχεία που καθιέρωσαν εξάλλου και τα τρία πλέον φυσικά μας καταστήματα, σε Πειραιά, Κορυδαλλό και Γλυφάδα, στην αγορά αλλά και στην συνείδηση των καταναλωτών.

Με πολύ καθημερινό κόπο, αγώνα, μεράκι αλλά και αγάπη σε αυτό που κάνουμε και που προσφέρουμε, έχουμε καταφέρει μέσα σε πολύ σύντομα διάστημα να εναρμονίσουμε το ηλεκτρονικό επιχειρείν με το «παραδοσιακό» μοντέλο ανάπτυξης της επιχειρηματικότητας μας. Η εμπειρία που θα λάβει ο πελάτης μας είτε επιλέξει ένα φυσικό μας κατάστημα, είτε προβεί σε μια ηλεκτρονική αγορά διέεπεται από τις ιδίες αξίες στις οποίες έχει βασιστεί το οικοδόμημα της εταιρείας μας και αυτό είναι κάτι ιδιαίτερα σημαντικό για εμας.

Το Moto μας είναι “Δημιουργώντας σήμερα τα καταστήματα του αύριο” και δουλεύουμε σκληρά πάνω σε αυτό κάθε μέρα 24/7.

Κλείνοντας θα θέλαμε να αναφέρουμε πως το βραβείο αυτό το αφιερώνουμε σε όλους εσάς τους καθημερινούς μας πελάτες. Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους εσάς λοιπόν που μας τιμάτε με την εμπιστοσύνη που μας δείχνετε καθημερινα και για όλα τα σχόλια σας που μας βοηθάνε να γινόμαστε μέρα με την μέρα καλύτεροι.