«Πετυχαίνουμε Μαζί» με τα METRO Cash & Carry

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Με μεγάλη επιτυχία συνεχίζεται το πρόγραμμα Επιχειρηματικής Ανάπτυξης των METRO Cash & Carry «Πετυχαίνουμε Μαζί», το οποίο υλοποιείται για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά σε ολόκληρη τη χώρα. Οι φετινοί σταθμοί του προγράμματος είναι η Θεσσαλονίκη, τα Ιωάννινα και η Αθήνα.

Τα πρώτα δύο σεμινάρια του Προγράμματος πραγματοποιήθηκαν στη Θεσσαλονίκη στις 13 Μαΐου 2019, στο The Met Hotel, και στα Ιωάννινα στις 25 Ιουνίου2019, στο Hotel du Lac. Η απήχηση του προγράμματος ήταν σημαντική, καθώς περισσότεροι από 200 επαγγελματίες συμμετείχαν σε αυτά.

Το πρόγραμμα παρέχεται δωρεάν σε όλους τους επιχειρηματίες από το χώρο της μαζικής εστίασης και HO.RE.CA. και περιλαμβάνει έναν διευρυμένο κύκλο σεμιναρίων από αναγνωρισμένους επαγγελματίες του χώρου της μαζικής εστίασης και HO.RE.CA., οι οποίοι μεταφέρουν στους συνεργάτες των METRO Cash & Carry σύγχρονες πρακτικές και μεθόδους με σκοπό να βελτιώσουν στην πράξη τις επαγγελματικές τους δεξιότητες, να αναβαθμίσουν αποτελεσματικά τις επιχειρηματικές και τις καθημερινές λειτουργικές πρακτικές τους  και να ενισχύσουν αποτελεσματικά τις εταιρικές τους επιδόσεις.

Οι ομιλητές και τα θέματα των σεμιναρίων είναι:

−     Ο καταξιωμένος nomad chef Ανδρέας Λαγός, με θέμα: «Η κουζίνα έχει τον πρώτο ρόλο: τάσεις, γεύσεις, οργάνωση, άνθρωποι»

−     Ο Ανδρέας Ματθίδης, sommelier - Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ένωσης Οινοχόων, με θέμα «Το κρασί στην επιχείρησή μας»

−     Ο Σπύρος Κερκύρας, CEO της Bar Solutions, με θέμα: «H οργάνωση ενός επιτυχημένου μπαρ σε 10 απλά βήματα»

−     Ο Βασίλης Καρκατζούνης, Chief Legal Officer της πρωτοποριακής πλατφόρμας νομικής πληροφόρησης Lawspot, με θέμα: «Νομικές εξελίξεις που ενδιαφέρουν την επιχείρησή σας»

Ο επόμενος κύκλος των σεμιναρίων του «Πετυχαίνουμε Μαζί» θα διεξαχθεί στην Αθήνα το ερχόμενο φθινόπωρο. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να βρουν περισσότερες πληροφορίες και να ενημερώνονται για την έναρξη υποβολής συμμετοχών από την σελίδα: metrocashandcarry.gr/mazi

«Το Πετυχαίνουμε Μαζί είναι ένα από τα πλέον επιτυχημένα προγράμματά μας και είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που φέτος ταξιδεύει σε περισσότερες πόλεις. Από την πρώτη χρονιά, διαπιστώσαμε το έντονο ενδιαφέρον συμμετοχής από πολλούς επαγγελματίες του χώρου μαζικής εστίασης και HO.RE.CA., γεγονός που αποτέλεσε για εμάς κίνητρο να επεκτείνουμε το πρόγραμμα και σε άλλες πόλεις της Ελλάδος. Πρόκειται για μία πρωτοβουλία που δείχνει αφενός το πραγματικό ενδιαφέρον μας για τις επιχειρήσεις των συνεργατών μας και αφετέρου τη διάθεσή μας – έχοντας τη γνώση για τις τάσεις της αγοράς σε διεθνές επίπεδο - να φροντίζουμε για την εξέλιξη και την ανάπτυξή τους», δήλωσε σχετικά η Μαριάννα Παπαδοπούλου, Γενική Διευθύντρια Marketing & Επικοινωνίας της METROAEBE.