Ευρωπαϊκό Επιμελητήριο των Επιχειρήσεων: Στις Βρυξέλλες ο Γιάννης Βουτσινάς

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Ο Πρόεδρος του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Πειραιά και Υπεύθυνος Έρευνας και Ανάπτυξης της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος Γιάννης Βουτσινάς βρέθηκε στις Βρυξέλλες και στην αίθουσα του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, όπου έλαβε χώρα το New Challenges / New Opportunities στις 10 Οκτωβρίου 2018.

Το Ευρωπαϊκό Επιμελητήριο Επιχειρήσεων διοργανώνεται κάθε δύο χρόνια από το δίκτυο των Ευρωπαϊκών Επιμελητηρίων Eurochambres και συγκεντρώνει πάνω από 750 επιχειρηματίες που προέρχονται από 45 ευρωπαϊκές χώρες, οι οποίοι έχουν την ευκαιρία να «γίνουν» μέλη του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου για μία ημέρα, να συζητήσουν και να ψηφίσουν για μερικά από τα πιο κρίσιμα θέματα που βρίσκονται στο επίκεντρο της οικονομικής και πολιτικής ζωής της Ευρώπης.

Ο κ. Βουτσινάς στάθηκε στις επενδύσεις που πρέπει να έρθουν στη χώρα μας και υπερασπίστηκε πολύ θερμά όλους τους επαγγελματίες της Ελλάδας που επιχειρούν κάτω από ιδιαίτερα δύσκολες οικονομικές συνθήκες.

Μεταξύ άλλων ανέφερε, σε απόλυτη ταύτιση με τον Πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Αντόνιο Ταγιάνι:

«Χρειαζόμαστε επενδύσεις και συγχρόνως τραπεζική πίστη και όχι βοήθεια με κρατικές ενισχύσεις. Χωρίς δουλειά δεν υπάρχει αξιοπρέπεια και ελευθερία… Οι Επαγγελματίες/Επιχειρηματίες της χώρας μας είναι υποδείγματα αξιοπρέπειας».

Ο κ. Βουτσινάς συνεχάρη ως Υπεύθυνος Έρευνας και Ανάπτυξης της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος τον Master of Ceremony του Eurochambers κ. Arnaldo Abruzzini για την άκρως επιτυχημένη διοργάνωση της φετινής συνεδρίασης.

Ο Γιάννης Βουτσινάς με τον Μaster of Ceremony Arnaldo Abruzzini, CEO, Eurochambers

Επαγγελματίες και επιχειρήσεις από το Πειραιά ως τα Κύθηρα και από το Λαύριο έως τα Μέγαρα, εκπροσωπήθηκαν διά της παρουσίας των Προέδρων των Επιμελητηρίων του Πειραιά - του Προέδρου του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Γιάννη Βουτσινά και Προέδρου του Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Ανδριανού Μιχάλαρου.

Ο Γιάννης Βουτσινάς με τον Πρόεδρο του Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Πειραιά Ανδριανό Μιχάλαρο

Η φετινή εκδήλωση ήταν εστιασμένη στις δεξιότητες, στο εμπόριο και στο μέλλον της Ευρώπης.

Ο Γιάννης Βουτσινάς με τον Πρόεδρο Επιμελητηρίου Αχαΐας Πλάτωνα Μαρλαφέκα (Αναψυκτικά ΛΟΥΞ)

Σημειώνεται ότι για πρώτη φορά δεν συμμετείχαν Επιχειρηματίες από την Βρετανία λόγω Brexit.

Ο Γιάννης Βουτσινάς με τον Πρόεδρο Επιμελητηρίου Χίου Παντελή Λεγάτο