Η Κωνσταντίνα Τρίμμη, Νέα Managing Director της Revival Consulting Services S.A

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Η Revival Consulting Services S.A ανακοινώνει την ανάληψη των καθηκόντων Managing Director της εταιρίας από την κ. Κωνσταντίνα Τρίμμη. H 20ετής προσφορά της κ. Τρίμμη στην εταιρία αποτελεί εχέγγυο επιτυχίας στη νέα της θέση.

Ξεκινώντας τη σταδιοδρομία της στη Revival ως Junior Consultant στο τμήμα του B.P.O. και, επιδεικνύοντας υποδειγματική εργατικότητα, αφοσίωση και ζήλο για την επίτευξη των εταιρικών στόχων, ανελίχθηκε στη θέση της Chief Financial Officer, από την οποία, μεταξύ άλλων, ηγήθηκε της επιτυχημένης υλοποίησης πολυάριθμων projects re-engineering μεγάλων επιχειρήσεων, με έμφαση στην αυτοματοποιημένη Διοικητική Πληροφόρηση σε πραγματικό χρόνο.

Ως πιστοποιημένη, έμπειρη σύμβουλος ελέγχου διαδικασιών ποιότητας διακρίνεται για τις ηγετικές της ικανότητες, το πνεύμα ομαδικής εργασίας, την εφευρετικότητά της, τη συνέπεια και το υψηλό αίσθημα ευθύνης.

Συμμετέχει ως μέλος του Δ.Σ. της εταιρίας ήδη από το έτος 2007 και είναι τακτικό μέλος της ΕΕΔΕ, του ΤΟΓΜΕ και του ΟΕΕ.

Για τους παραπάνω λόγους, στο πρόσωπο της κ. Τρίμμη, η Revival αναγνωρίζει το ιδανικό στέλεχος που θα ηγηθεί την ασφαλή και αποτελεσματική λειτουργία της εταιρίας, με στόχο την ηγετική θέση της στο Business Process Outsourcing και θα συμβάλλει δυναμικά στην περαιτέρω ανάπτυξη της.

Λίγα λόγια για τη Revival

Η Revival παρέχει ένα μεγάλο εύρος υπηρεσιών στον τομέα της Συμβουλευτικής, της Λογιστικής, της Διοίκησης Επιχειρήσεων και της Πληροφορικής. Σε δύο αντικριστά κτίρια, κοντά στο κέντρο της Αθήνας, στη Λένορμαν, έχει δημιουργηθεί το Revival Campus. Τα κτίρια στεγάζουν όλες τις υπηρεσίες της Revival δημιουργώντας ιδανικές συνθήκες εργασίες για τους υπαλλήλους μας. Φιλοδοξούμε να είμαστε πάντα μια από τις σημαντικότερες εταιρίες στον κλάδο μας, προσφέροντας λύσεις και υπηρεσίες υψηλών προδιαγραφών. Είμαστε περήφανοι που ενισχύουμε το προφίλ της ελληνικής επιχειρηματικότητας και δεσμευόμαστε να συνεχίσουμε με ακόμη ταχύτερους ρυθμούς τη δυναμική τροχιά μας.