«Χιλιόμετρα Προσφοράς» για τα My Market και το 2017

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Το 2017 φτάνει στο τέλος του. Τα Χριστούγεννα και η Πρωτοχρονιά είναι εδώ. Χαμόγελα, ψώνια, δώρα και χαρούμενα παιδικά πρόσωπά. Συγχρόνως, αυτή η στιγμή του χρόνου, είναι η πιο κατάλληλη για απολογισμούς.

Για μία ακόμα χρονιά τα My Market, εμπράκτως, συμμετείχαν σε δράσεις  ενισχύοντας φορείς και σκοπούς με σημαντικό κοινωνικό αποτύπωμα. Δια μέσω της πρωτοβουλίας «Χιλιόμετρα Προσφοράς» οι εργαζόμενοι του Ομίλου Μετρό μαζι με τις οικογένειες τους έτρεξαν σε 8 αγώνες σε 8 πόλεις.

Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Τρίκαλα, Λάρισα, Ιωάννινα, Μαραθώνας και Πάτρα ήταν μερικές από αυτές που υπήρξε συμμετοχή των εργαζομένων που, για κάθε χιλιόμετρό που έτρεξαν, συγκέντρωναν τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης και τα προσέφεραν σε ιδρύματα ή φορείς των πόλεων που λάμβαναν χώρα οι αγώνες. Συγκεκριμένα, συγκεντρώθηκαν σχεδόν 500 κιβώτια  που υποστήριξαν δωρεές  σε 10 φορείς που επελέγησαν από τους εργαζόμενους σε κάθε περιοχή.

Συνολικά καλύφθηκαν περίπου 11 χιλιάδες χιλιόμετρα  από περισσότερους από 2500 δρομείς.  Και φέτος τα My Market δίνουν τον τόνο στο πώς η συμμετοχή μπορεί να γίνει δύναμη για το καλό όσων έχουν ανάγκη.