ΜΑΙΡΗ ΣΚΟΡΔΟΥ: Αποκαλύπτει αν έκανε κάτι με τον Πρόδρομο μέσα στο σπίτι του Big Brother

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Για την εμπειρία της στο Big Brother, το πρώτο ριάλιτι εγκλεισμού της ελληνικής τηλεόρασης, μίλησε η Μαίρη Σκόρδου, αποκαλύπτοντας, μεταξύ άλλων, αν έγινε κάτι με τον Πρόδρομο Καθηνιώτη μέσα στο σπίτι, όπως έλεγαν οι φήμες της εποχής!

Σχεδόν 16 χρόνια μετά το ριάλιτι, η πληθωρική ξανθιά επέστρεψε στον ΑΝΤ1, μέσω της εκπομπής The 2Night Show που θα προβληθεί απόψε.

«Δεν το είχαμε στο μυαλό μας ότι μας παρακολουθούν όλη την ώρα, ήμασταν ανυποψίαστοι για ό,τι συνέβαινε. Είχαμε το live και εγώ νόμιζα ότι τότε μας βλέπει ο κόσμος και πήγαινα να βαφτώ και να βάλω το τζινάκι μου. Δεν το είχα στο μυαλό μου ότι μας παρακολουθούν, ήξερα ότι καταγράφουν υλικό, αλλά δεν ήξερα ότι υπάρχει κάμερα 24 ώρες το 24ωρο», ανέφερε η Μαίρη, προκαλώντας έκπληξη.

Απαντώντας σε σχετική ερώτηση του Γρηγόρη Αρναούτογλου, παραδέχθηκε ότι υπήρξε φλερτ στο Big Brother, όχι, όμως, έρωτας και σχέση όπως ήθελαν οι φήμες. «Το δικό μου φλερτ ήταν με τον Πρόδρομο, αλλά δεν δημιουργήσαμε σχέση. Δεν γινόταν να κάνουμε σχέση, γιατί δεν μ’ αρέσει να πάρω τον άνδρα κάποιας κοπέλας», συνέχισε, ενώ, όταν ρωτήθηκε αν θα έκανε το «βήμα» σε περίπτωση που ο συμπαίκτης της ήταν ελεύθερος, απάντησε πως «ίσως, δεν ξέρω. Αλλά δεν ήταν αυτός ο σκοπός μου».

Δείτε στο βίντεο απόσπασμα από τα όσα είπε η Μαίρη:

[g_youtube v="CD41nuw4Q8k"]