SURVIVOR: Παραπλανητικό το τρέιλερ της παραγωγής που φωτογραφίζει Σπαλιάρα: Με ποιον καυγάδισε πραγματικά ο Ντάνος

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Πρέπει να παραδεχτούμε ότι τα τρέιλερ του Survivor είναι μικρά αριστουργήματα. Δεν είναι η πρώτη και σίγουρα ούτε η τελευταία φορά που παρακολουθώντας τα, ο τηλεθεατής σχηματίζει διαφορετική εικόνα για όσα θα ακολουθήσουν από αυτή που ισχύει στην πραγματικότητα.

Τρανό παράδειγμα το τρέιλερ με τον Χρανιώτη και την ατάκα του περί γυναικών που «αποπλανούν» άνδρες η οποία δημιούργησε μια ολόκληρη παραφιλολογία για ερωτικά τρίγωνα και νύχτες μαγικές και ονειρεμένες στον Άγιο Δομίνικο!

Φυσικά όπως αποδείχτηκε στο επεισόδιο ο Χρανιώτης δεν εννούσε τίποτα απ’ όλα αυτά και απλώς είπε μια ατάκα την ώρα που έκανε το on του, χωρίς κάποιον ιδιαίτερο λόγο…

Κάτι ανάλογο συνέβη και με το τρέιλερ του σημερινού επεισοδίου. Από τη στιγμή που δόθηκε στη δημοσιότητα, άρχισαν να αναπτύσσονται θεωρίες για τον φοβερό καυγά ανάμεσα σε διάσημους και μαχητές που μπορεί να μη δείξει η παραγωγή και άλλα τέτοια όμορφα παραμύθια από αυτά που διαβάζουμε καθημερινά.

Οι περισσότεροι μάλιστα, ακούγοντας την ατάκα του Ντάνου «Αν δεν γυρίσει να ζητήσει συγγνώμη απ’ όλους εδώ δεν θα ξανακαθίσει» θεώρησαν ότι είχε ως αποδέκτη της, τον Σπαλιάρα, επειδή ακριβώς ακολουθεί την ατάκα του Μπο «Δεν πρόκειται να αλλάξει ποτέ ο Γιάννης».

Και κάπως έτσι ξεκίνησε το διαδικτυακό πάρτι…

Με θεωρίες συνωμοσίας για το πώς ξεκίνησε ο καυγάς, αν θα στοιχίσει στον Αγγελόπουλο η κόντρα του με τον Σπαλιάρα και αν έπεσαν επιτέλους οι μάσκες και αποδείχτηκε ότι ο Ντάνος έχει γίνει σαν τους άλλους διάσημους.

Ήταν η πρώτη φορά, που το μεγάλο φαβορί του παιχνιδιού έχασε τη στήριξη που είχε από τον κόσμο και δέχτηκε τα πυρά των χρηστών του Twitter που φάνηκαν ότι σε αυτή τη μάχη παίρνουν το μέρος του Σπαλιάρα.

Μια μικρή λεπτομέρεια βέβαια που χαλάει αυτή την τόσο ωραία ιστορία είναι ότι ο Αγγελόπουλος δεν αναφέρεται στον Σπαλιάρα. Τουλάχιστον όχι την ώρα που λέει τη συγκεκριμένη ατάκα…

Και είναι πολύ εύκολο να το καταλάβει κανείς αυτό χωρίς να χρειάζεται spoiler ή να έχει μαντικές ικανότητες (σαν τον Μάριο και τον Κωνσταντίνο που προέβλεψαν την παραμονή του Τσανγκ στο παιχνίδι).

Απλή λογική είναι. Ο Σπαλιάρας μετά την ένωση των δυο ομάδων είναι ζήτημα, αν έχει επισκεφτεί την καλύβα των διασήμων πάνω από δυο φορές. Αντίθετα, εκείνος που είναι συνέχεια μαζί τους, είναι ο μισθοφόρος. Βλέποντας επίσης με προσοχή το τρέιλερ καταλαβαίνει κανείς ότι η ατάκα του Ντάνου δεν ακολουθεί το «Δεν πρόκειται να αλλάξει ποτέ ο Γιάννης» του Μπο, αλλά έχει τοποθετηθεί εκεί στο μοντάζ για να δημιουργηθούν εντυπώσεις (όπως και έγινε) και να πιστέψουν όλοι ότι ο Αγγελόπουλος μιλάει για τον Σπαλιάρα.

Είναι προφανές λοιπόν ότι στο σημερινό επεισόδιο θα δούμε τον λόγο για τον οποίο εκνευρίστηκε με τον Αναγνωστόπουλο ο Αγγελόπουλος και όχι καυγά ανάμεσα στους δυο φίλους, Σπαλιάρα και Ντάνο.

Ποιος ήταν ο λόγος της διαμάχης τους και τι έγινε θα φανεί στο σημερινό επεισόδιο. Αυτά που γράφονται και έχετε διαβάσει πάντως είναι ιστορίες για αγρίους…

menshouse.gr