ΠΑΜΕ ΠΑΚΕΤΟ: Έπεσε στα πόδια της Έφης Σαρρή – Λύγισε η τραγουδίστρια


Δύσκολες στιγμές για την Έφη Σαρρή στο Πάμε Πακέτο.

Η τραγουδίστρια ήταν η παραλήπτρια του πακέτου από μία γυναίκα «χτυπημένη» από τη μοίρα που για περισσότερα από 20 χρόνια έχει αφοσιωθεί στην φροντίδα του γιου της, που είναι κλινήρης ύστερα από ένα πολύ σοβαρό τροχαίο.

«Είσαι η κόρη που δεν είχα ποτέ μου!», της είπε η γυναίκα την οποία επί χρόνια στηρίζει η τραγουδίστρια και δεν την είχε δει ποτέ!

«Είναι μία ιστορία που υπάρχει πολλά χρόνια. Έστειλα κάποιο φίλο μου κάποια στιγμή, όταν άρχισα να βοηθάω αυτή την κυρία… αλλά μου είπε μην πας ποτέ εκεί, δεν θα το αντέξεις. Έτσι μιλούσαμε στο τηλέφωνο αρκετά συχνά. Δεν υπάρχουν λόγια να περιγράψω την κατάσταση που ακούω… Είναι τόσο δύσκολο αυτό που περνάει», είπε η Έφη!

Η αποστολέας τόνισε: «Μη με μαλώσεις που σε έφερα εδώ». Και η τραγουδίστρια ανέφερε:

«Είχαμε πει να βρεθούμε μετά το Πάσχα κάπου έξω. Πραγματικά την αγαπώ πολύ και περνάει και προσωπικά προβλήματα και είναι ένας βράχος αυτή η γυναίκα. Αυτά τα 20 χρόνια που εγώ είμαι στο τηλέφωνο δεν κάνω τίποτα…».

Και η γυναίκα τόνισε: «Δεν έχεις κάνει τίποτα; Είσαι θησαυρός… η καρδιά σου και η ψυχή σου πλημμυρίζει από αγάπη και ανθρωπιά»! Όταν ο τοίχος έφυγε η γυναίκα πήγε να πέσει στα πόδια της και η Έφη την αγκάλιασε.

 

ΠΗΓΗ : Gossip-tv.gr