SURVIROR: Αυτά που δεν γράφτηκαν ποτέ για το τροχαίο των «Μαχητών» στον Άγιο Δομίνικο

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Όσοι έχουν ταξιδέψει σε αυτον τον επίγειο παράδεισο γνωρίζει πολύ καλά πώς τόσο το οδικό δίκτυο είναι κακό αλλα κυρίως η οδική παιδεία των γηγενών είναι μηδενική. Δεν είναι τυχαίο πώς παρατηρούνται πολλά περισσοτερα τροχαία σε αντιστοιχία με τον πληθυσμό με θύματα κυρίως τουρίστες.

Τι συνέβη; Πάνω κάτω το γνωρίζετε. Κατα την επιστροφή τους απο το συμβούλιο το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν η Κολιδά με τον Πρίαμο ενεπλάκη σε τροχαίο. Ευτυχώς για τους δυο «μαχητές» η σύγκρουση δεν επέφερε βαριά τραύματα και συνεχίζουν κανονικά στο παιχνίδι.

Ωστόσο αυτο που δεν μάθαμε και δυστυχώς για κάποιους δεν το έγραψαν-τουλάχιστον εγώ δεν το είδα πουθενά-είναι ο αυτοματισμός των Ελλήνων παραγωγών με προεξάχουσα μια απο τις πιο έμπειρες γυναίκες της ελληνικής τηλεόρασης τη Νατάσσα Λεσιώτη. Η Νατάσα απο την πρώτη στιγμή βρέθηκε στο σημείο και με δικές της κινήσεις αλλά και των Τούρκων συνεργατών οι τραυματίες μεταφέρθηκαν άμεσα σε νοσοκομείο.

Μάλιστα στο πόδι ήταν και στελέχη του Σκαϊ απο τις πρώτες πρωϊνες ώρες της Δευτέρας οπότε και έγινε το τροχαίο και σε ανοιχτή γραμμή έδιναν οδηγίες για την άμεση και γρήγορη αποκατάσταση των ζημιών.

Υπευθυνότητα και επαγγελματισμός που δεν συναντας συχνά πλεόν στην Ελληνική τηλεόραση.

Ευτυχώς για την Ειρήνη και τον Πρίαμο δεν είχαμε χειρότερα…

Πηγή: nassosblog