ΒΟΜΒΑ: Κόβεται Πρωινάδικο μεγάλου καναλιού!

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Δύσκολα τα πράγματα για το ΣΟΥΚΟΥ καθώς ο ΑΝΤ-1 είναι πολύ δυσαρεστημένος με την απόδοση της εκπομπής και φυσικά τα νούμερα όπως σας έγραψα πριν από λίγες μέρες ο μπάτλερ ήδη ψάχνεται αφού το συμβόλαιό του λήγει τον Ιούνιο και το κανάλι δεν έχει πρόθεση για να τον κρατήσει. Η Μαρία από την άλλη αν και χρεώθηκε την αποτυχία, θα παρουσιάσει το YFSF και θα πάρει τα πάνω της. Άλλωστε είναι ένα έτοιμο format που θα πάει καλά έτσι κι αλλιώς άσχετως παρουσιαστή.
Ο Λάμπρος Κωνσταντάρας τώρα δεν καίγεται και πολύ να είναι στο γυαλί αφού τρέχει με τη δισκογραφική εταιρεία του και το ραδιόφωνο. Έχει σίγουρη δουλειά και εισόδημα. Ωστόσο, επειδή τον ξέρω πολύ καλά τον Λάμπρο δεν θα έλεγε και όχι σε νέα πρόταση καθώς τα κολλητιλίκια του με τη Μπεκατώρου ίσως του βγουν σε καλό.
Οι δυο τους έχουν άριστη σχέση και δεν αποκλείεται να τον δούμε να κάνει backstage στο YFSF. Το θέμα είναι πως το ΣΚ δεν περπατάει και την άλλη βδομάδα θα φορτσάρουν με δυνατά ονόματα μπας και ανεβάσουν κανα νούμερο. Είναι η τελευταία ελπίδα του καναλιού που βλέπει καλά, όπως σας έχω γράψει πολλές φορές, πως η ομάδα δεν έδεσε και δεν τραβάει.
Ε πώς να δέχει αφού κανείς δεν δέχτηκε την Μαρία ώς κεντρικια;

ΠΗΓΗ: nassosblog