ΒΟΜΒΑ: Νέα αποχώρηση από το Έψιλον. Δείτε γιατί έληξε η συνεργασία

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Με ένα κείμενο μέσα στο οποίο ευχαριστεί πολύ την εξαιρετική όπως αναφέρει, Χριστίνα Λαμπίρη, ο αρχισυντάκτης της Δημήτρης Σαρρής αποχαιρετά τους συνεργάτες του μετά απο2.5 χρόνια.

Όπως αποκαλύπτει οι λόγοι είναι προσωπικοί. Μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες είχε ενημερώσει τη παρουσιάστρια εδώ και λίγες μέρες η οποία ήδη βλέπει κόσμο για την αντικατάστασή του.Βεβαίως οι προσωπικοί λόγοι μπορεί να καλύπτουν οποιαδήποτε κακώς κείμενα αλλά οι αιτίες είναι πολλές. Επίσημα; Ο Δημήτρης δεν κατάφερε να ξεπεράσει τις χαμηλές πτήσεις της εκπομπής στα νούμερα τηλεθέασης. Ανεπίσημα ο συνάδελφος δεχόταν εδώ και πολύ καιρό έναν πόλεμο εσωτερικά ο οποίος δεν του επέτρεπε να κάνει πολλά. Και χωρίς «όπλα» δεν μπορείς να πολεμήσεις.
Δείτε το κείμενο που έγραψε:

Δυόμιση χρόνια με αγωνίες, πότε πρωί, πότε βράδυ, πότε όλη την ημέρα... Με δεύτερο μνημόνιο, με τρίτο μνημόνιο από τα σκισμένα και το τέταρτο στα σκαριά, με εκλογές και χωρίς εκλογές... Με όλα τα καλά και τα κακά όλοι εμείς εκεί, παλιοί και νέοι συνεργάτες, πάντα με το χαμόγελο στα χείλη... Ήρθαν έτσι όμως τα πράγματα που από σήμερα δεν θα βρίσκομαι άλλο πια δίπλα σε αυτή την χαρούμενη παρέα... Ευχαριστώ ξεχωριστά τη Χριστινα Λαμπίρη (κεντρικιά αφού) που από την αρχή έδειξε μεγάλη εμπιστοσύνη στο πρόσωπο μου και μέσα από την ομάδα της μου έδωσε την ελευθερία και τη μεγάλη ευκαιρία να δουλέψω στο πλάι της και δίπλα σε εξαιρετικούς συναδέλφους ... Δεν είμαι πολύ καλός σε τέτοιου είδους μηνύματα οπότε θα αρκεστώ να κλείσω αλά Ευγενία Μανωλιδου λέγοντας: Θα καταρρεύσω και θα πάω σε διαφημίσεις... Καλή δύναμη και καλή συνέχεια