ΟΛΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΚΡΑΤΕΡΟΣ ΚΑΤΣΟΥΛΗΣ: “Φύγαμε από το Ε γιατί…”

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Ολόκληρος ντόρος και αναστάτωση είχε προκληθεί μετά τη λήξη της συνεργασίας του Κρατερού Κατσούλη και της Κατερίνας Καραβάτου με τον τηλεοπτικό σταθμό Epsilon, μιας και οι δύο παρουσιαστές δεν γνώριζαν πως εκείνη η εκπομπή, εκείνο το πρωί θα ήταν η τελευταία τους! Ο Κρατερός λίγο μετά από αυτή την αναπουμπούλα είχε αναφέρει πως «Το λόγο από εδώ και πέρα έχει μόνο η δικαιοσύνη», εννοώντας ότι θα διεκδικούσε τα χρωστούμενά του όπως είχαν αναφέρει τα δημοσιεύματα!

Από τότε και ο Κρατερός και η Κατερίνα χάθηκαν από παντού, και από τα social media αλλά και δεν εμφανίστηκαν σε καμία εκπομπή!

Χθες, καλεσμένος στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου «The 2night show» βρέθηκε ο Κρατερός Κατσούλης και μίλησε διεξοδικά για τη συνεργασία τους με το κανάλι:

«Προσπαθήσαμε μια καινούρια ιδέα αλλά τελικά εκεί μείναμε, δεν έγινε κάτι παραπάνω! Δεν τηρήθηκαν κάποια πράγματα και το κλίμα ήταν πάντα στραβό απέναντι μας! Εμείς προσπαθήσαμε από την πλευρά μας με καλή διάθεση να το φτιάξουμε αλλά δεν άλλαξε κάτι! Άμα υπάρχει καλή διάθεση και συνεννόηση όλα γίνονται, αλλά δυστυχώς δεν υπάρχει γι’αυτό και θα κινηθούμε νομικά», είπε με μια πικρία στο λόγο του ο Κρατερός και συνέχισε «Εμείς μάθαμε ότι σταματάει η εκπομπή από το site του Epsilon, δεν ήρθε να μας το πει κανείς, δεν προλάβαμε να χαιρετίσουμε κανέναν! Ακόμα και τους ανθρώπους που δουλεύαμε μαζί δεν προλάβαμε να τους πούμε ένα ευχαριστώ».

Σε ερώτηση του Γρηγόρη για το αν υπάρχει περίπτωση να βρεθεί μια λύση σε όλο αυτό ο Κρατερός είπε ότι από την πλευρά τους έχουν γίνει τα αδύνατα δυνατά και δεν μπορούν να κάνουν κάτι άλλο: «Από την πλευρά μας κάναμε τα πάντα, δεν γνωρίζω αν υπάρχει περίπτωση να βρεθεί λύση», είπε χαρακτηριστικά ο Κρατερός Κατσούλης.

Δείτε ολόκληρη τη συνέντευξη του στο παρακάτω βίντεο:

[g_youtube v="ZLHunaBVbm4"]

Πηγή: Youweekly.gr