Η Ελλάδα «δıχάζεται», η Εuρώπη αποφάσıσε – Σε ποıα θέσn στέλνοuν την Μαρίνα Σάττι τα στοıχήματα της Eurovision

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Η Ελλάδα «διχάζεται», η Ευρώπη αποφάσισε – Σε ποια θέση στέλνουν την Μαρίνα Σάττι τα στοιχήματα της Eurovision

Τι λένε οι Ευρωπαίοι για το τραγούδι της Ελλάδας στη Eurovision;

Έχουν περάσει περίπου δυο ημέρες από την ανακοίνωση του τραγουδιού που θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στη Eurovision.

Το βράδυ της Πέμπτης, η ΕΡΤ έδωσε στη δημοσιότητα το «ZARI», με το οποίο η Μαρίνα Σάττι θα ταξιδέψει στο Μάλμε της Σουηδίας, προκειμένου να εκπροσωπήσει τη χώρα μας στον 68ο Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision.

Το «ZARI» χρειάστηκε… μόλις λίγα λεπτά για να διχάσει την Ελλάδα, με το Twitter (πλέον X) να παίρνει φωτιά, με τους μισούς να αποθεώνουν το τραγούδι και τους υπόλοιπους να κάνουν λόγο για… ότι χειρότερο έχουν ακούσει στη ζωή τους.

Μάλιστα, κατά τη διάρκεια της παρουσίασης του τραγουδιού, όταν η Μαρίνα Σάττι ρωτήθηκε από τον Φώτη Σεργουλόπουλο, δεν έκρυψε πως πάντα ήταν διστακτική στο να συμμετέχει στη Eurovision.

«Δεν ένιωθα έτοιμη στο παρελθόν και τώρα η πρώτη μου αντίδραση ήταν ότι μάλλον δεν θα γίνει ούτε φέτος, αλλά τελικά σκέφτηκα ότι αν δεν γίνει και φέτος, δεν θα γίνει ποτέ. Χαίρομαι πολύ, αλήθεια» είπε χαρακτηριστικά η Μαρίνα Σάττι.

Μάλιστα, αυτοσαρκάστηκε όταν αποκαλύφθηκε ο τίτλος του τραγουδιού αφού είχε γίνει γνωστό εδώ και καιρό ότι θα λέγεται «Ζάρι», ενώ εξήγησε ότι προέκυψε από κολάζ πολλών ιδεών που είχε η ίδια και οι συνεργάτες της.

«Ο στόχος μας είναι να πάμε όπως είμαστε. Νιώθω ότι το μήνυμα θα αλλοιωνόταν στα αγγλικά», δήλωσε η Μαρίνα Σάττι όταν ρωτήθηκε για το γεγονός ότι επέλεξε ελληνικό στίχο για το τραγούδι, ενώ δεν έκρυψε ότι χθες και σήμερα την έχει πιάσει άγχος.

Το «ZARI» που θα στείλει η Ελλάδα στη Eurovision

Τι λένε οι στοιχηματικές εταιρείες;

Και μπορεί το ελληνικό τραγούδι να έκανε… γκελ στην Ελλάδα, ωστόσο δεν φαίνεται να ήταν αρκετό για να ανεβάσει την Ελλάδα ψηλά στις προβλέψεις των στοιχηματικών εταιρειών.

Ενδεικτικό είναι το γεγονός ότι η Ελλάδα ανέβηκε δυο θέσεις και πλέον βρίσκεται στην 14η θέση, ενώ πριν την παρουσίαση βρισκόταν στην 16η.

Όσον αφορά στο μεγάλο φαβορί, στηνπρώτη θέση φιγουράρει εδώ και αρκετές μέρες η Κροατία, ενώ Ουκρανία και Ιταλία συμπληρώνουν την τριάδα.

Ελβετία, Ολλανδία, Βέλγιο, Σουηδία, Ισραήλ, Γαλλία και Λιθουανία, ολοκληρώνουν την πρώτη δεκάδα.

Όσον αφορά στην Κύπρο, βρίσκεται στην 24η θέση, αφού το Liar της Σύλλια Καψή δεν δεν δείχνει να έχει εντυπωσιάσει τους Ευρωπαίους.

Μπορεί να απομένουν δύο μήνες μέχρι τη βραδιά της Eurovision, ωστόσο τα στοιχήματα αποτελούν έναν προάγγελο του τι θα συμβεί τη μεγάλη βραδιά του τελικού και συνήθως δεν πέφτουν έξω…