«Βóμβα» – Μπαίνει στο Survivor ο σύντροφος του Στέφανου Κασσελάκη, Τάιλερ Μακμπέθ;

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Σε μια απρόσμενη και τολμηρή κίνηση, ο γνωστός Τούρκος παραγωγός του Survivor, Ατζούν Ιλίτζαλι, φέρεται να έχει κάνει μια πρωτοφανή πρόταση στον Tyler Macbeth, σύζυγο του Στέφανου Κασελάκη, προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, για να συμμετάσχει στο δημοφιλές ριάλιτι επιβίωσης της τηλεόρασης του ΣΚΑΪ.

Η πρόταση αυτή, που εάν επιβεβαιωθεί θα αποτελέσει μια πραγματική τηλεοπτική ανατροπή, φέρνει στο προσκήνιο την πιθανότητα ο Tyler Macbeth να ταξιδέψει στον Άγιο Δομίνικο, όπου διεξάγεται το παιχνίδι.

Η συμμετοχή ενός τόσο προβεβλημένου προσώπου στο Survivor αναμένεται να εκτοξεύσει την τηλεθέαση, αφού ο κόσμος θα έχει την ευκαιρία να δει μια διαφορετική πλευρά ενός ανθρώπου που συνδέεται με το πολιτικό σκηνικό της χώρας.

Ο Ιλίτζαλι, γνωστός για τις ανατρεπτικές του επιλογές και τον τρόπο που έχει εξελίξει το Survivor σε ένα παγκοσμίου επιπέδου φαινόμενο, φαίνεται να αναζητά τρόπους για να κρατήσει το κοινό κολλημένο στις οθόνες του. Η πρόσκληση στον Tyler Macbeth αποτελεί ένδειξη αυτής της στρατηγικής και ταυτόχρονα μια προσπάθεια να εντάξει στο παιχνίδι πρόσωπα που ξεφεύγουν από τα συνηθισμένα πρότυπα των ριάλιτι επιβίωσης.

Εάν ο Macbeth αποδεχθεί την πρόταση, το Survivor αναμένεται να εισέλθει σε μια νέα εποχή, όπου οι παίκτες δεν θα είναι μόνο αναζητητές περιπέτειας αλλά και πρόσωπα με δυνατές πολιτικές και κοινωνικές συνδέσεις. Το ενδιαφέρον του κοινού ήδη φαίνεται να είναι υψηλό, και η προσδοκία για την αποκάλυψη της τελικής απόφασης του Macbeth κρατά τους τηλεθεατές σε αγωνία.