Σούπερ – γιαγιά μονοπωλεί τον «αέρα» του ΣΚΑΪ και τα… χώνει σε όλους στον “αέρα” ! (Bίντεο)

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Μια έκπληξη περίμενε τον δημοσιογράφο του ΣΚΑΪ Σταύρο Ιωαννίδη το πρωί της Πέμπτης, όταν κατά τη διάρκεια ρεπορτάζ για τις ουρές που σχηματίστηκαν στις τράπεζες από συνταξιούχους που περίμεναν να πάρουν το έκτακτο βοήθημα τον πλησίασε μια γιαγιά που είχε όρεξη για πολιτική πρωινή κουβεντούλα.

Έτσι λοιπόν, αφού οι παρουσιαστές της εκπομπής Πρώτη Γραμμή Β. Λυριτζής και Δ. Οικονόμου έδωσαν το ελεύθερο, το μικρόφωνο ήρθε στα χείλη της γιαγιάς. Και τότε ποιος είδε τον Θεό και δεν τον φοβήθηκε Τα έβαλε με τον ΣΚΑΪ, με τους πολιτικούς της ΝΔ και του ΣΥΡΙΖΑ που τσακώνονται σαν να ήταν οι μεγαλύτεροι εχθροί «και εμείς δεν καταλαβαίνουμε τίποτα», αλλά, όπως γίνεται συνήθως σε αυτές τις περιπτώσεις, έκανε και τη σύντομη ανάλυσή της για το πως φτάσαμε ως εδώ: «Να σου πω κάτι, ξέρεις ποιος φταίει για όλη τη κατάντια αυτή; Το ΠΑΣΟΚ και η Νέα Δημοκρατία!», δήλωσε με παρρησία η συμπαθής γραία, προς απογοήτευση των παρουσιαστών που αποφάνθηκαν ότι «Ωωωω, ΣΥΡΙΖού! Πέσαμε σε ΣΥΡΙΖόπουλο!». 

Πάντως η γιαγιά κατάφερε με το ταπεραμέντο της να τραβήξει όλη την προσοχή πάνω της για σχεδόν δύο λεπτά από τον πολύτιμο τηλεοπτικό χρόνο δεν το λες κι άσχημα! 

[g_youtube v="81JCQaaAUdE"]

Πηγή: athensmagazine.gr