Νίκος Κοκλώνης: Είναι ο superhero, Kokloman – «Το παιδί του Πειραιά που έφερε την ανατροπή»

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Το επικό βίντεο της Βarking Well για τον Νίκο Κοκλώνη με αφορμή τα γενέθλιά του!

Ένα ξεχωριστό βίντεο ετοίμασε η Barking Well Media για τα 40α γενέθλια του Νίκου Κοκλώνη. Μέσα από ένα μίνι βίντεο, η εταιρεία τηλεοπτικών παραγωγών εύχεται με έναν μοναδικό τρόπο στον CEO και παρουσιαστή. Ο Kokloman όπως τον ονομάζουν είναι ένας supeρ ήρωας της εποχής μας. «Το παιδί του Πειραιά έφερε την ανατροπή». «Χάρισε το χαμόγελο σε εκατομμύρια τηλεθεατές». «Έγινε ο super ήρωας της θετικής ενέργειας», «Ταβάνι για εκείνον είναι μόνο ο ουρανός» τoνίζει μεταξύ άλλων το βίντεο.

Ντυμένος με μπλε στολή και ένα μεγάλο «μάτι» στο στήθος, ο Κokloman, Νίκος Κοκλώνης πετάει στον ουρανό, με ένα μικρόφωνο στο χέρι. Η κόκκινη μπέρτα ανεμίζει στον αέρα.

Στα σχόλια διαβάζουμε: «Με τη θετική του ενέργεια, με πολύ κέφι, χιούμορ, μουσική και τραγούδι μας έκανε όλους μια πολύ μεγάλη παρέα! Just… all of us. Σε superhero movie, θα ήταν σίγουρα ο υπέρ ήρωας που θα κέρδιζε με «όπλο» τη θετική του διάθεση, την ανοιχτή του αγκαλιά, την καλοσύνη του και τις κεφάτες μελωδίες. Για μας, την οικογένεια της Barking Well, είναι ο δικός μας σούπερ ήρωας θετικής ενέργειας, ο μοναδικός μας Kokloman και σήμερα έχει γενέθλια! Happy birthday our superhero, Νίκο Κοκλώνη».

Δείτε το βίντεο ΕΔΩ