Εκλογές 2023: Οι Έλληνες celebrities ψήφισαν – Γέμισαν τα social media με… κάλπες!

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Από νωρίς το πρωί της Κυριακής (21/5), οι Έλληνες πολίτες έσπευσαν στα εκλογικά κέντρα της χώρας για να ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα. Ανάμεσα τους και οι Έλληνες celebrities, οι οποίοι ανέβασαν στα social media φωτογραφίες τους πάνω από τις κάλπες.

Σταματίνα Τσιμτσιλή

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή μαζί με τη μητέρα και την κόρη της βρέθηκε στην παλιά γειτονιά της και ψήφισε στο 29ο εκλογικό τμήμα της Αθήνας. Στη λεζάντα της φωτογραφίας έγραψε: «Το ότι ασκώ τα εκλογικά μου δικαιώματα στην περιοχή όπου γεννήθηκα και μεγάλωσα είναι πάντα μια καλή ευκαιρία να επιστρέφω στη γειτονιά των παιδικών μου χρόνων. Σήμερα εκτός από τη μητέρα μου, με συνόδευσε και η μικρή μου κόρη Μαίρη που είδε από κοντά την όλη διαδικασία. Καλό υπόλοιπο Κυριακής».

Άκης Πετρετζίκης

Από τους πρώτους που πήγαν να ψηφίσουν σήμερα ήταν ο Άκης Πετρετζίκης, ο οποίος δημοσίευσε βίντεο στο προσωπικό του προφίλ στο Instagram.

Σίσσυ Χρηστίδου

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Sissy (@sissychristidou)

Η Σίσσυ Χρηστίδου βρέθηκε στην ιδιαίτερη πατρίδα της, τη Θεσσαλονίκη για να ψηφίσει,ενώ στη λεζάντα που συνόδευσε τη φωτογραφία της μέσα από το εκλογικό κέντρο, έγραψε: «Οι αποφάσεις λαμβάνονται από αυτούς που εμφανίζονται! Ας ψηφίσουμε!».

Γιώργος Τσαλίκης

Ο γνωστός τραγουδιστής στη φωτογραφία που δημοσίευσε κρατά τον φάκελο πριν τον ρίξει στη κάλπη και γράφει: «Ψηφίζουμε όλοι. Σήμερα είναι η μέρα μας».

Γρηγόρης Γκουντάρας

Στα Καλύβια ψήφισε ο ευδιάθετος Γρηγόρης Κουντάρας, γράφοντας στη λεζάντα: «Με χαμόγελο, αισιοδοξία και με την ελπίδα να γίνει το καλύτερο για τα παιδιά μας και τη χώρα»

Βάσω Λασκαράκη

Στο Ηράκλειο Κρήτης βρίσκεται η Βάσω Λασκαράκη με τον σύζυγό της, Λευτέρη Σουλτάτο, ο οποίος την φωτογράφισε στον «δρόμο για την κάλπη».

Κατερίνα Καινούργιου

%ce%b5%ce%ba%ce%bb%ce%bf%ce%b3%ce%ad%cf%82-2023-%ce%bf%ce%b9-%ce%ad%ce%bb%ce%bb%ce%b7%ce%bd%ce%b5%cf%82-celebrities-%cf%88%ce%ae%cf%86%ce%b9%cf%83%ce%b1%ce%bd-%ce%b3%ce%ad%ce%bc%ce%b9%cf%830

Η Κατερίνα Καινούργιου, πάλι, πήγε μαζί με τον αδελφό της, Πάνο για να ψηφίσουν.